INT_Hygiene-concept_top-page-banner.jpg

Lige nu er hjemmet mere end nogensinde et sted, at kunne føle sig tryg og vi ønsker, at du har det godt indenfor dine egne fire vægge. Vi gør alt vi kan for at det skal være sådan. Med vores ekspertise inden for rengøring, holdbare produkter og innovative teknikker, bekæmper vi bakterier og vira på alle overflader. Giv slip på dine gamle rengøringsvaner og opgrader med disse teknikker, tips og værktøjer. 

4-FARVET KODESYSTEM

4-FARVET KODESYSTEM

Den grundlæggende tankegang bag farvekodet rengøring er: Brug farver til at adskille de forskellige typer opgaver, som du skal udføre, samt områder som du skal rengøre, for at undgå at flytte bakterier og vira mellem forskellige rum i hjemmet.

Dette lette system er en etableret rengøringsstandard i professionelle miljøer, indenfor blandt andet, hospitaler og restauranter, hvor krydskontaminering vil kunne føre til sygdom. Der ønsker man ikke at rengøre overfladerne i et køkken med en klud, der tidligere er blevet brugt til at rense toilettet med. Den bedste praksis på et hospital er også god nok til dit hjem.

FARVEKODNING KAN OPDELES I 4 OMRÅDER:

 

4 Farben.jpg

For at rengøringssystemet skal fungere optimalt, bør du have forskellige farver på rengøringskludene til hvert område i huset. På den måde er det let at identificere og adskille. Dette hygiejniske rengøringssystem kan anvendes både med mikrofiberklude og skuresvampe.

UDSKIFT KLUDE OG REFILLER REGELMÆSSIGT

UDSKIFT KLUDE OG REFILLER REGELMÆSSIGT

Da bakterier og vira formerer sig særligt godt i et fugtigt miljø, er det vigtigt at lade klude og svampe tørre godt samt, at udskifte eller vaske dem ofte.

Alle Vileda-klude og skuresvampe er meget holdbare og kan vaskes i vaskemaskinen ved en temperatur på mindst 60 ° C eller højere.

En bæredygtig tilgang til rengøring begynder med at anvende vaskbare og genanvendelige klude og svampe, og vaske dem sammen i vaskemaskinen.
INT_Hygiene-concept_page-banner.jpg

Mange smitsomme sygdomme spredes via vores hænder. Derfor er det vigtigt at holde hænderne rene og beskyttede.
 

MAKSIMAL KOMFORT OG SIKKERHED

MAKSIMAL KOMFORT OG SIKKERHED

Sådan hjælper handsker: At bære engangshandsker hjælper under rengøring, fordi det både beskytter dine hænder mod bakterier og vira, samtidig med at du er mindre tilbøjelig til, at røre dit ansigt med handskerne. Dette betyder at bakterier der klæber til overflader og dermed kommer på vores hænder, ikke kan nå mund, øjne eller andre følsomme områder af din krop. Vær altid opmærksom når du tager handskerne af igen. Og vask hænder efter endt arbejde.

Brug af engangshandsker er et godt valg når du skal rengøre områder, som f.eks. toiletter eller tørre mindre delikate typer af snavs op (opkast, hundeafføring etc)

Engangshandsker skal altid smides ud direkte efter brug.

Et godt tip:  For at desinficere store områder, hæld desinfektionsmiddel direkte i tanken på Vileda 1-2 Spray fladmoppen. Dermed kan du let desinficere områder og større flader, f.eks. rundt om toiletkummen.
INT_Hygiene-concept_page-banner_special-tip.jpg

RENGØR I 8-TALLER

RENGØR I 8-TALLER

Rengøring i 8-taller fører snavs og partikler ind mod midten af rummet i stedet for, at flytte snavset fra det ene hjørne til det andet. Bevæg moppen i en elliptisk bevægelse, ligesom et vandret 8-tal.

8-tals metoden skåner også leddene og forhindrer skulder- og rygsmerter og gulvarealet rengøres med færre anstrengelser. Dette er også en god teknik til rengøring af større overflader.

Header Steam XXL 99,9 .jpg

BAKTERIEDRÆBEREN

BAKTERIEDRÆBEREN

VILEDA Steam dampmoppen rengører dine gulve og dræber 99,9% af bakterierne og andre mindre hygiejniske rester på dine gulve, udelukkende ved brug af damp. Ingen behov for kemikalier og andre rengøringsmidler, der kan beskadige dine gulve. (*Testet på E.Coli bakterier)

KORREKT RENGØRING - OVERALT

600_450_top_to_bottom.jpg

KORREKT RENGØRING - OVERALT

Bakterier elsker især fugtige miljøer og kan lide at formere sig, hvor vi ikke ønsker dem. Så, hvordan skal du gribe rengøringen an? Først gulvet, derefter hylderne eller omvendt? Vores hygiejnekoncept sparer dig ikke kun tid, men holder dit hjem 99% bakteriefrit fra top til bund. Og her er den første hemmelighed med konceptet: "Top til bund" er i sig selv det perfekte rengøringssystem: Start med lofter. Derefter overflader, borde og skuffer. Altså lodret rengøring, oppe fra og ned.

SPECIALTIPS TIL FORSKELLIGE OMRÅDER

 

INT_Hygiene-concept_page-banner_colours.jpg

BADEVÆRELSE

Brug separate rengøringsklude til det sanitære område - bruser, håndvask, fliser.

Tør regelmæssigt dørhåndtag, lyskontakter og andre kontaktpunkter af. Rengør cisternen og låget på toilettet for bakterier. Der kan leve mange bakterier her og de spredes let via dine hænder.

Bakterier elsker at formere sig i våde/fugtige rum. For at forhindre dette, aftørres overfladerne med separate rengøringsklude eller der kan anvendes en skraber lige efter brusebadet, så fliserne bliver tørre.

TOILETTET

Skyl dine rengøringsklude og rengør toiletbræt og kummen godt på begge sider.

Anvend handsker til beskyttelse af dine hænder.

Skrub toiletranden og det indvendige med toiletbørsten eller en separat skuresvamp.

Områder der berøres hyppigere skal vaskes oftere med en separat klud: f.eks. skylleknap, dørhåndtag og toiletbørste.

KØKKEN

Brug separate rengøringsklude til opvask og køkkenborde.

Lad skuresvampe, håndklæder og viskestykker tørre efter hver brug.

Rengør regelmæssigt vasken, køkkenbord, køkkenmaskiner og døre- eller skabshåndtag.

Tøm skraldespanden ofte og vask den med varmt vand og vaskemiddel, mindst en gang om ugen.

Vask regelmæssigt ved mindst 60 ° C. i vaskemaskinen.

Opvaskebørsten skal vaskes regelmæssigt i opvaskemaskinen.

HJEMMEKONTORET

I den nuværende verdenssituation rykker flere og flere mennesker ind i deres egne hjem på hjemmekontor, eller i et arbejdshjørne. Uanset om dette er en kortvarig eller langvarig løsning, så formerer bakterier sig også her. Skrivebordet, den bærbare computer eller tastaturet, skal rengøres.

Brug separate rengøringsklude til arbejdsoverflader og hardware.

Fjern krummer og snavs forsigtigt fra din computer eller laptop-tastatur med en støvsuger. Tør forsigtigt huller med en vatpind, en tandbørste eller måske tandstikker.

Rengør musen eller tastaturet med en fugtig mikrofiberklud. Fjern indgroet snavs med en fugtig klud.

Fjern støv fra skærmen med en blød mikrofiberklud, og tør fedtfingre osv. af med en fugtig mikrofiberklud.

Tip: Rengør skærmen eller tastaturet med forsigtighed, da den følsomme hardware hurtigt kan beskadiges

a brand of FREUDENBERG