Vileda Food Safe Nitrile 40 – latexfri engangshandsker


Artikkel nummer: 143690

Vores latexfri engangshandsker er særligt velegnede til latexallergikere. Handskematerialet er 100 % nitril uden pudder, for at undgå svedige hænder og for at beskytte følsom hud. En pakke indeholder 40 nitril-handsker der er egnede til hygiejnisk tilberedning af mad.


Produktegenskaber


1. 100% nitril

Materialet i disse latexfri gummihandsker, er nitril af høj kvalitet, hvilket yder en høj modstandsdygtighed. Denne handske er fremstillet uden latex, og den er velegnet til personer der lider af latexallergi.

2. Ideel til håndtering af fødevarer

De tynde handsker har en ekstra god modstandsdygtighed og er olie- og fedtresistente, hvilket gør dem til et ideelt rengøringsredskab i køkkenet. 

3. ECARF-kvalitetssikring

De allergivenlige nitrilhandsker er perfekte til latexallergikere. Produktet er markeret med ECARF-kvalitetsforseglingen for allergivenlige produkter.

MERE INFORMATION om Vileda Multi Sensitive Nitrile 40 latexfrie gummihandsker

MERE INFORMATION om Vileda Multi Sensitive Nitrile 40 latexfrie gummihandsker

Når du skal vaske dine tallerkener op, gøre hjemmet rent eller skære mad, bør du beskytte hænderne med nitrilhandsker for at hjælpe dig med det nødvendige gode greb og beskyttelse. De latexfri gummihandsker er ideelle når man skal lave mad og vaske op. Denne handske minimerer risikoen for latexallergi, og den er ideel hvis du allerede er allergisk over for latex. Vælg denne komfortable handske, hvis du har følsom hud og vil gøre dit hjem rent, uden at få svedige hænder. Non-slip grebet på disse handsker er en anden fremtrædende egenskab. Handskens modstand mod olie, fedt og vand er praktisk, når du arbejder i dit køkken og badeværelse. At gøre disse rum rene med vores blå nitrilhandsker er praktisk og effektivt. Det tynde og bløde materiale i disse latexfri engangshandsker skaber en behagelig følelse og giver dig en god fingerspidsfornemmelse, hvilket garanterer et fast greb og sikker håndtering af genstande når du bruger vores handsker. Multi Sensitive handsken af høj kvalitet er tynd men samtidig modstandsdygtig. Pakken med hele 40 handsker er en nyttig tilføjelse til dit eksisterende rengøringsudstyr i hjemmet. Anskaf dine latexfri engangshandsker med det samme, og beskyt dine hænder mens du gør rent!

Anvendelse

1

Til følsom hud

Det ekstra bløde materiale i vores latexfrie gummihandsker gør dem ideelle til mild og følsom hud.
2

Ekstra godt greb

Disse handsker har en god pasform og har en sikker non-slip gribeflade.
3

Anti-sved

For at undgå svedige hænder er disse vandtætte gummihandsker pudderfrie.

Produktdetaljer

Downloads


a brand of FREUDENBERG