INT_Header_DI_00014436.jpg

Design & innovation

Ægte innovation er resultatet af et kompromisløst fokus i anvendelsen af vores produkter. En opgave i hjemmet kan være mere krævende at udføre, hvis det produktet ikke fungerer optimalt. Det udfordrer os til hele tiden, at udvikle bedre løsninger og forsøge at se udfordringen fra flere sider. Hver enkel del og funktion i vores produkter, er udformet for at gøre rengøring så enkel som muligt. Derfor udvikler vi vores produkter sammen med de personer, der er mest afhængige af den gode kvalitet: vores kunder. Vi arbejder tæt sammen med brugerne for at identificere behov, diskutere funktionalitet, udvikle nye prototyper og lancere nye løsninger på markedet. 
D&I 5.jpg

Unikke opfindelser og en finger på pulsen er Viledas stærke sider. Derfor har vores opfindelser som f.eks. non-woven-materialet eller mikrofiber-teknologien sat nye standarder. Produkter som Viledas UltraMax flamoppe, Turbo Spinmopper, 100% naturlige rengøringsklude og skuresvampe der ikke kan ridse teflon, har alle revolutioneret deres kategorier. 
D&I 4.jpg

En lang række af patenter og udmærkelser er med til, at vise vores opfindsomhed når det gælder produktudvikling og design – 
eksempelvis ”Red Dot Design Awards” og ”iF Product Design Awards”.
D&I 3.jpg
a brand of FREUDENBERG