Vileda Multi Latex 40 – pudderfri gummihandsker


Artikkel nummer: 145809

Vores Vileda Multi Latex 10 pudderfrie gummihandsker er tynde engangshandsker der sikrer optimal beskyttelse og den bedste hygiejne for dine hænder. Disse elastiske multifunktionshandsker er lavet af 100 % naturlig latex og passer begge hænder for at give maksimal fingerspidsfornemmelse.

Product Highlights


1. Multi-Purpose Use

The Multi Latex 10 powder-free rubber gloves are ideal for all kinds of everyday work. Whether it is dying your hair, cooking, cleaning your kitchen or toilet or doing light gardening work - the durable, waterproof gloves are suitable for all of this.

2. Ambidextrous Wear

These disposable, tear-resistant gloves fit the left hand as well as the right hand and are easy and super-fast to put on and pull off again.

3. Powder-Free

The Vileda Multi Latex 10 are powder-free and, therefore, extra sensitive. With powdered gloves there is a higher risk of allergies as it supports latex incompatibility. Our powder-free gloves also prevent hands from getting sweaty even when worn for long periods of time.

MERE INFORMATION om Vileda Multi Latex 10 pudderfrie gummihandsker

MERE INFORMATION om Vileda Multi Latex 10 pudderfrie gummihandsker

Vileda Multi Latex engangshandsker er lavet af 100 % naturlig latex hvilket gør dem meget holdbare og elastiske. Disse multifunktionshandsker er nyttige i mange forskellige situationer i hverdagen og garanterer optimal beskyttelse og hygiejne. Vores pudderfrie latexhandsker er ideelle at anvende til rengøring af køkkener og badeværelser da den vandtætte handske forhindrer enhver gennemtrængning af almindelige rengøringsmidler, gel og cremer. De er også velegnede til hårfarvning eftersom de beskytter dine hænder mod farvning af hårfarvestoffet. Takket være deres modstandsdygtighed kan Vileda Multi Latex også bruges til lettere havearbejde. Vores naturlige gummihandsker er også godkendt til madhåndtering så de kan bruges til madlavning og bagning. For at sikre en behagelig og tilfredsstillende pasform er Multi Latex plastikhandsker nemme og hurtige at tage på og af uden at de klistrer fast til dine hænder. Det er nu også slut på det irriterende problem med at finde ud af hvilken handske der skal på hvilken hånd, for vores gummihandsker kan bruges på begge hænder. Vores hvide, pudderfrie engangshandsker giver ikke kun fremragende mobilitet og fingerspidsfornemmelse, de forhindrer også dine hænder i at blive svedige hvilket kan være et stort problem med latexhandsker, da fingerfærdigheden kan blive påvirket. Det er ikke kun latexallergikere der kan reagere på handsker i latex med hudallergi og irritation. Den høje latexproteinkoncentration samler sig på pudderet og kan irritere din hud. Dette er slut nu med vores pudderfrie Multi Latex handsker. Prøv Viledas Multi Latex pudderfrie gummihandsker, og gør dem til dine nye favoritter til alle slags husholdningsaktiviteter.

NEMME AT BRUGE

1

Enkel brug

Vores latexhandsker er hurtige og nemme at tage på og trække af selv med våde hænder. De passer desuden til begge hænder.
2

Multifunktionsbrug

Disse tynde naturlige gummihandsker er vandtætte, allergivenlige og godkendte til kontakt med fødevarer. Dette gør dem til et vigtigt rengøringsredskab som ikke må mangle i noget hjem.
3

Ligesom et ekstra lag hud

Multi Latex 10 pudderfrie gummihandsker er slidstærke multifunktionshandsker der giver maksimal fingerspidsfornemmelse. På grund af deres elastiske, syntetiske materiale garanterer de også fremragende kontrol og manøvredygtighed.

Ofte stillede spørgsmål

Multi Latex 10-engangshandskerne fås i forskellige størrelser. De fås i størrelserne small/medium og medium/large for at sikre at de passer perfekt. Med gummihandsker i en one size er fingerspidsfornemmelsen reduceret på grund af de unødvendige åbne lommer i handskernes spidser.
Vores pudderfrie gummihandsker garanterer optimal beskyttelse og hygiejne til dit husarbejde, men desværre er de ikke sterile.
Ja, selvfølgelig. Vores latexhandsker er velegnede til at vaske op med da de ikke kun er vandtætte.
Hvis du har yderligere spørgsmål om vores Multi Latex 10-engangshandsker i gummi, generelt om vores produkter, eller hvis du ønsker at give os feedback, skal du kontakte vores kundeservice via https://www.vileda.com/int/contacts/. Vores kundeserviceteam hjælper dig gerne med eventuelle produktrelaterede spørgsmål og giver dig alle de oplysninger du har brug for.

PRODUCT FEATURES

a brand of FREUDENBERG