Vileda 1-2-Spray fladmoppe – rengøringsmoppen uden spand


Artikkel nummer: 140627

Vileda’s 1-2-Spray fladmoppe er en rengøringsmoppe uden spand. Med dette system, hører spande med snavset vand fortiden til. Rengøringsmidlet er allerede integreret i skaftet, hvilket gør spand og udvrider overflødig. Rengøringen bliver let som en leg!

*Studien ble utført av et uavhengig akkreditert institutt for mikrobiologi og immunologi


PRODUKTEGENSKABER


1. Ikke flere spande

Denne fladmoppe med sprayfunktion fungerer uden en spand. Den er altid til klar og du slipper for både spand og udvrider.

2. Altid klar

Microfibermoppen uden spand er smart eftersom den er lettilgængelig. Når den er fyldt op med rengøringsmiddel, er den klar til brug hvilket gør rengøringen meget lettere for dig.

3. Alle slags hårde gulve.

1-2 Spray flamoppen er ideel til hverdagsrengøring og kan bruges på alle typer hårde gulve. Den kan endda også bruges på parketgulve og laminatgulve. 1-2 Spray fladmoppen uden spand, gør det hele meget lettere!

MERE INFORMATION om Vileda 1-2-Spray fladmoppen

MERE INFORMATION om Vileda 1-2-Spray fladmoppen

Vil du fjerne snavs og mærker på dit gulv? Og det med at hente en spand, fylde den med vand og skubbe den rundt i huset, virker en smule for uoverskueligt, når du bare lige vil tage en hurtig omgang rengøring? Det har du ret i, det er det nemlig. Det er derfor at Vileda har fundet på en ny innovativ løsning til dine problemer! 1-2-Spray fladmoppen kræver ikke spande fyldt med snavset vand der sikkert spilder på dit gulv, og som generelt er ret besværligt. 1-2 Spray fladmoppen har en integreret vandtank i moppens skaft. Det eneste du skal gøre, er at fylde den med rengøringsmiddel og spare tid og kræfter! Du behøver ikke at vride overskydende vand ned i en spand, fordi sprayen sikrer den helt rette mængde af rengøringsmiddel. Moppen uden spand fungerer som en unik sammensætning af to vigtige egenskaber til gulvrengøring (vand plus moppe) og kombinerer det i et rengøringsredskab. Spraymoppen arbejder med Viledas microfiberteknologi. XXL PowerZonen på den rektangulære moppeklud består af 80 % microfibre hvilket hjælper med at opsamle genstridig snavs og andre partikler på dit gulv. Moppen uden spand er perfekt til spontan nødrengøring, når du bare vil tage en hurtig omgang rengøring af gulvet. Moppekluden kan også tåle en tur i vaskemaskinen ved op til 60 °C. Aktiver håndtaget for at spraye rengøringsmidlet ud på gulvet. Dette effektive rengøringssystem egner sig til alle typer hårde gulve som linoleum og endda laminat, parket og andre gulvtyper. Husk at fylde moppen med det færdigblandede 1-2 Spray rengøringsmiddel.

Tag et kig på vores andre rengøringsprodukter, eksempelvis vores lette udvridersystem, vores microfibermopper vores spinmopper. At bruge en moppe har aldrig været nemmere!

NY FORBEDRET 1-2-Sprayfladmoppe

1

Vandabsorbering

Den hvide microfibermoppe er super vandabsorberende og suger nemt væske og olierede væsker op med det samme. 1-2 Spray fladmoppene uden spand, sikrer en hurtig og grundig rengøringsoplevelse.
2

Aktiver håndtaget

Spray rengøringsvæske ud på gulvet. Det har aldrig været nemme at vaske gulv.
3

Hurtig manøvredygtighed

Det stabile håndtag giver et fast greb og sikrer en hurtig og effektiv håndtering for at gøre rengøringen af dine gulve lettere.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Spray-fladmoppen er ideel til rengøring på gulvfliser, linoleum og laminatgulve. Dog er kludens fugtighed også velegnet til parket- og trægulve.
Nej, microfibermoppen fungerer udelukkende med spray-teknologi. Aktiver den med et enkelt klik, og så er du klar. Den kræver ikke batterier.
Refills/moppepuder er tilgængelige i både fysiske butikker og på diverse online shops. Skriv blot navnet på dit produkt eller rengøringsværktøj, og en pakke med refills/moppepuder vil blive vist, samt links til online forhandlere.
Hvis du ikke har fået svar på dit spørgsmål, kan du altid kontakte os via vores online-kontaktformular. Vores kundeservicemedarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hvis du har brug for vores hjælp.
a brand of FREUDENBERG