Mixer 3 – tørrestativ i tre niveauer


Artikkel nummer: 157244

Dette tørrestativ i tre niveauer har hele 30 meter tørresnor. Alt dette er fordelt over et lille område, og dette tørrestativ kan tilmed placeres i en brusekabine! Det specielle fleksible led gør det muligt, at bruge dette tørrestativ helt eller delvist åbent og derved spare plads. 


PRODUKTEGENSKABER


1.

30 m. tørresnor

Dette tørrestativ i tre niveauer har i alt 30 meter tørresnor. Det betyder at du kan tørre en mængde tøjvask, der svarer til hele tre maskiner.

2. Fleksibelt led

Tørrestativet har et fleksibelt led i midten, hvilket betyder at det kan bruges i fuldt åben tilstand, eller foldes til halv størrelse, for at spare plads.

3. Seks separate vinger

Dette tørrestativ i tre niveauer har seks separate vinger, der tilbyder forskellige tørremuligheder. Dette er især velegnet til lange beklædningsgenstande, eller fx. til fladtørring.

MERE INFORMATION om Vileda Mixer 3 tørrestativ med niveauer

MERE INFORMATION om Vileda Mixer 3 tørrestativ med niveauer

Dette tørrestativ med tre niveauer, er en alsidig mulighed for at tørre dit vasketøj. Tørrestativet er især velegnet i små rum, hvor gulvplads er begrænset. Det fleksible led giver dig mulighed for at folde det til halv størrelse og eksempelvis placere det i en korridor, på altanen eller endda i en brusekabine. Drejehjulene gør det nemt at flytte rundt på dette tørrestativ, ved blot at skubbe det rundt. Du kan ubesværet flytte det fra dit køkken til dit badeværelse - og på en solskinsdag tilmed til din have. Du får 30 meter tørresnor, hvilket betyder at du kan tørre op til tre maskiner vasketøj på en gang. Seks forskellige vinger på tre forskellige niveauer giver dig mange muligheder for tørring. Brug dette tørrestativ i tre niveauer indendørs i hel åben tilstand for at tørre fladt tøj, eller fold nogle af vingerne sammen, så du kan hænge og tørre lange stykker vasketøj. Prøv selv at omarrangere vingerne på dette tørrestativ med tre niveauer! Sokkeholderen giver dig mulighed for at hænge strømper og undertøj op uden klemmer. Tørrestativet har også to ekstra kroge til bøjler. Køb dette tørrestativ med tre niveauer nu, og nyd dets omfattende tørrekapacitet og pladsbesparende egenskaber!

FORDELE

1

Hjul for nem mobilitet

Tørrestativet i 3 niveauer har små drejehjul som gør det let at flytte det.
2

Sokkeholder

Et ekstra element på dette tørretårn giver dig mulighed for at hænge strømper og mindre stykker tøj op uden brug af tøjklemmer.
3

Fleksibel tørreplads

Anvend enkelt halvdelen af tørrestativet med tre niveauer ved at folde det takket være et fleksibelt led. Det bruger mindre plads og kan nemt gemmes væk.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Dette er et tørrestativ med flere vinger. De kan omarrangeres og foldes ind og ud så de passer præcis til dine tørrebehov.
Målene på dette tørrestativ er: Højde 132, Bredde 71, Dybde 71 cm. Det kan endda placeres i en brusekabine, i en korridor eller på en altan. Det kan foldes fladt når det ikke er i brug, og det kan nemt gemmes væk.
Sammenlignet med almindelige tørrestativer kan du tørre op til tre maskiner vasketøj takket være en tørrelængde på hele 30 meter.
Tørrestativet med tre niveauer er lavet af stål hvilket giver det masser af stabilitet. Takket være hjulene kan det desuden let flyttes selv når det er i brug.
Du behøver ingen tøjklemmer. Hæng blot dit tøj på tørresnorene, og brug den lille ekstra sokkeholder til at holde små ting såsom strømper eller undertøj. Der er også to kroge til at hænge bøjler på.
a brand of FREUDENBERG