Vileda King – tørrestativ med vinger

Artikkel nummer: 157248

Vileda King tørrestativ med vinger har et meget sikkert og stabilt design af aluminium og stål. Med en maksimal tørrekapacitet på 20 meter, er dette tørrestativ en uvurderlig hjælp, til din tøjvask.


Produktegenskaber


1. Ekstra tykke tørresnore

Takket være de ekstra tykke aluminium tørresnore, vil dit tøj have færre krøller og streger efter tørresnorene.

2. 20 meter tørresnor

Når det er fuldt foldet ud med begge vinger, tilbyder King-tørrestativet 20 meter tørresnor.

3. Solidt og robust materiale

De faste aluminiumstænger og det kraftige stel af stål, gør dette tørrestativ med vinger meget robust og solidt tørrestativ.

MERE INFORMATION om King Tørrestativ

MERE INFORMATION om King Tørrestativ

Plads og fleksibilitet er de to vigtigste egenskaber, når det kommer til tørrestativer og tøjtørring. Når du har vasket dit tøj, vil du naturligvis finde en hurtig og effektiv måde at tørre det på og dette uden at du skal bekymre dig om plads, eller om at flytte rundt på et klodset tørrestativ. Vileda King-tørrestativet med vinger er heldigvis den perfekte løsning på disse problemer. Dette tørrestativ har to vinger, der kan give dig op til i alt 20 meter tørresnor! Selv store mængder vasketøj vil ikke overbelaste dette stativ. Derudover har du altid fuld fleksibiltet og kan let flytte dette tørrestativ rundt ved behov. Det er udstyret med små hjul og giver dig mulighed for nemt at flytte rundt på det, selvom tørrestativet er fyldt med vasketøj. Afhængigt af dit pladsbehov kan du frit (om)placere det på dit badeværelse, i dit køkken, i dit bryggers eller, hvis vejret er godt, tilmed på din altan. Det står sikkert og fast på et stabilt gulv såsom laminat, fliser eller trægulv. Vileda King-tørrestativet er velegnet til al slags tøj såsom skjorter, trøjer, bukser, sportstøj, arbejdstøj samt badetøj, nattøj og undertøj. Det sikrer endda også at store stykker stof såsom sengetøj eller gardiner tørrer uden at krølle.

VILEDA KING TØRRESTATIV MED VINGER

1

Ekstra sokkeholder til små genstande

King tørrestativ med vinger inkluderer sokkeholdere til mindre stykker tøj såsom strømper.
2

XXL stænger reducerer folder

Takket være de store og forstærkede aluminiumstænger vil dit vasketøj ikke blive krøllet.
3

Fuld mobilitet og fleksibiltet

Flyt enkelt rundt med King-tørrestativet takket være de to hjul der er monteret på benene, selv når det er fuldt lastet.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

King tørrestativ med vinger kan holde i mange år hvis man behandler det med omhu.
Dette tørrestativ med vinger måler 174 x 57 x 91 cm.
Ca. 2,8 kg., med alle inkluderede dele.
Ja, for at sikre fuld kundetilfredshed leveres dette produkt med tre års garanti.
a brand of FREUDENBERG