Vileda Genius 70 – væghængt tørrestativ


Artikkel nummer: 157339

Med det væghængte tørrestativ er det slut med begrænset plads til vasketøj. Udtræksdesignet giver 5 m. tørresnor. Når tøjet er tørt, skubber du stativet tilbage på plads, og så forsvinder det nærmest ind i væggen. 


Produktegenskaber


1. Teleskop-funktion

Det væghængte tørrestativ kan let trækkes ud og skubbes sammen, og det bruger kun plads når det er i brug. Nu er det slut med klodsede stativer og uhjælpelige former på stativer, når du hænger dit vasketøj op.

2. 5 meter tørresnor

Fuldt udslået giver det væghængte stativ dig fem meter tørresnor til en stor mængde vasketøj.

3. To sæt vægophæng

Takket være to forskellige sæt vægophæng kan du flytte dette stativ. Sæt et ophæng op på din badeværelsesvæg og det andet sæt på din altan. På den måde kan du drage fordel af de solrige dage. 

MERE INFORMATION omkring Vileda Genius 70 væghængt tørrestativ

MERE INFORMATION omkring Vileda Genius 70 væghængt tørrestativ

Det vægmonterede Vileda Genius tørrestativ er det perfekte valg til en hurtig og bekvem tørring af vasketøj. Det optager næsten ingen plads når det er skubbet sammen, men giver fem meter når stativet trækkes ud.  Du kan anvende det som en ekstra tørreplads til håndklæder og andet vasketøj der skal tørres. Du kan nemt skubbe stativet tilbage til oprindelig størrelse når det skal opbevares. Du kan endda forvandle det til en hylde til praktisk eller dekorativ anvendelse. I modsætning til andre tørrestativer er der mange anvendelsesmuligheder for Genius 70. Det vægmonterede stativ kan nemt sættes fast på din væg med det inkluderede beslagbåde indenfor og udenfor. Montér Vileda Genius 70 tørrestativet i dit bryggers eller på altanen. Nyd den fulde fleksibilitet med stativets smarte designkonstruktion. Takket være de robuste og massive aluminiumstænger på det vægmonterede stativ, gør det stabile design det muligt at hænge store mængder vasketøj op. Selv når det er fyldt, bukker Genius 70 ikke under for presset. 

Genius 70 væghængt tørrestativ

1

XXL aluminiumstænger

De store aluminiumstænger efterlader færre krøller og streger på dit tøj.

2

Dobbelt anvendelse

Anvend det væghængte stativ som et vasketøjsstativ i udslået stand og som håndklædeholder, når det er slået sammen.

3

Pladsbesparende design 

Dette stativ er så kompakt, at det næsten ikke bruger noget plads i lukket tilstand. Det moderne design passer ind i ethvert hjem.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Genius 70 måler: 70x38x6 cm (åbent), 70x15x6cm cm (lukket).
Genius 70 vejer omkring 1,4 kg hvilket gør det meget let at håndtere. Den lette vægt gør at stativet er nemt at have med at gøre, og at det let klappes sammen til et mindre stativ.
Dette tørrestativ er både til inden- og udendørs takket være de robuste og stabile aluminiumstænger og plastikramme.
Ja, Genius 70-tørrestativ har tre års garanti.
a brand of FREUDENBERG