Vileda Pur Active Køkkensvamp – Teflon-skuresvamp


Artikkel nummer: 129706

Oplev effektiv og nem rengøring i dit køkken med Vileda Pur Active Køkkensvamp, der håndterer selv sarte overflader uden at efterlade ridser. Rengører dine gryder og pander uden problemer helt uden at ridse.


Produktegenskaber


1. Rengøring uden at ridse

Rengør alle dine forskellige potter og pander med vores patenterede teflon®-skuresvamp. Den efterlader dem skinnende rene og uden en eneste ridse.

2. Fjerner genstridigt snavs

Køkkensvampen klarer selv det mest fastbrændte snavs og efterlader overfladen skinnende ren, helt uden at ridse.

3. Effektivt og komfortabelt design

Bølgerne på siden af teflon®-skuresvampen sikrer en et godt greb.

MERE INFORMATION om Vileda Pur Active Køkkensvamp

MERE INFORMATION om Vileda Pur Active Køkkensvamp

Gør den daglige rengøring af gryder og pander til en hurtig og sjov opgave med Vileda Pur Active Køkkensvamp. Denne kraftfulde teflon®-skuresvamp er det ideelle valg til hurtig og effektiv rengøring af gryder og pander. Skuresvampen er af 100 % ren polyurethan, og den er langt mere grundig og robust end en almindelig cellulosesvamp. Den klarer selv stædige skorper af brændt snavs og dette helt uden at efterlade en eneste ridse, selv når man skrubber i et energisk tempo. Teflon®-skuresvampen tilpasser sig til din hånd, takket være de ergonomiske bølger på hver side. Nyd både præcise og perfekte skurebevægelser samtidig med at du oplever en blød og behagelig følelse. Køb din egen Pur Active Teflon skuresvamp nu for rengøring af køkkenredskaber, og oplev et nyt niveau af kvalitetsrengøring med vores patenterede skuresvampe.

NYT FORBEDRET DESIGN

1

Godt greb

Tag fat om de ergonomiske bølger på siden af svampen, og oplev det gode greb på skuresvampen.
2

Grundig rengøring

Rengør hurtigt og effektivt snavs eller pletter, takket være den originale Vileda-formel i hver teflon®-skuresvamp.
3

Nem vask

Ved blot at vaske din teflon®-skuresvamp med lidt vand og sæbe kan du genbruge den efter flere ganges rengøring inden du til sidst må udskifte den.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Hver pakke leveres med 2 skuresvampe. Du kan selvfølgelig købe flere pakker på en gang for at have nogle på lager.
Pur Active Køkkensvamp teflon®-skuresvampen er ikke begrænset til brug i køkkenet. Du kan også bruge den til at fjerne pletter og snavs i dit badeværelse. Men eftersom det ikke er dens primære anvendelsesområde, anbefaler vi et af vores andre rengøringsprodukter såsom vores Badeværelsessvamp Jumbor til rengøring af badeværelset.
Udover opvask er denne teflon®-skuresvamp også ideel til at rengøre delikate overflader såsom keramiske glaskogeplader eller aluminiumsborde.
Den absorberende Pur Active Køkkensvamp kan tilmed håndtere fedtpletter og rester. Vi anbefaler dog at bruge et pålideligt rengøringsmiddel samtidig.
Polyutheranen kan være for stærk til finere stoffer og beklædningsgenstande. Vi anbefaler at bruge finere materialer når det drejer sig om rengøring af tøj.
a brand of FREUDENBERG