Vileda Glitzi Power Inox – grydesvamp


Artikkel nummer: 141659

Power Inox er meget mere hygiejnisk og fem gange mere effektiv end en almindelig skuresvamp. Takket være dens bløde svampekerne kan denne skuresvamp let skylles, og den er behagelig at røre ved. Du kan nemt skure stålgryder, pander og ovn- og grillriste effektivt og komfortabelt.

Produktegenskaber


1. Slidstærkt materiale

Materialeblandingen i denne skuresvamp består af 36 % polyestertråd, 46 % ståltråd og 18 % polyurethan, der skaber en speciel overfladestruktur lavet af rustfrit stålgarn, som let fjerner fastbrændt og indgroet snavs og madrester.

2. Hygiejnisk

Viledas grydesvamp kan skylles og rengøres grundigt i rent vand, uden at forblive fyldt med snavspartikler, som mange almindelige stålskuresvampe ofte er. Dette gør vores skuresvampe mere hygiejniske.

3. Effektiv skureevne

Køb vores specielle skuresvamp til at rengøre indgroede pletter, rustpartikler, fastbrændt fedt og olie eller madrester, på alle dine gryder af stål og grillriste.

MERE INFORMATION om Vileda Glitzi Inox grydesvamp

MERE INFORMATION om Vileda Glitzi Inox grydesvamp

Trættende skrubning kan føles uendelig. Finder du tit krummer, fastbrændte madrester og stænk af fedt på grill ovn ovnriste, samt beskidte kanter på dine rustfrit stålgryder der i stedet burde skinne i en flot sølvnuance? At slippe af med indgroet snavs er ikke altid let. Det tager ofte et godt stykke tid at rengøre dit køkkenudstyr og elektriske apparater såsom ovne når mad er brændt fast, eller du har glemt at gøre dem rene. Sørg for at bruge vores grydesvamp til at bringe den velkendte glans tilbage i dit køkken! Det bløde stålgarn vil ikke skade dine hænder selv om du ikke bruger handsker, og det vil nå ind i ovnristens mellemrum. Efterlad intet snavs når du bruger dette behagelige rengøringsværktøj til at foretage dine daglige husholdningspligter. Det rustfrie materiale i disse metalskuresvampe skal rengøres og skylles regelmæssigt i din vask. Vand og vaskemiddel vil gå igennem den rektangulære grydesvamp hvilket gør den frisk og hygiejnisk igen. Det betyder at den er holdbar og genanvendelig. Vores økonomiske pakke giver dig hele to svampe og dermed en ekstra stålsvamp til at hjælpe dig når den første metalskuresvamp er slidt. Det er også muligt at rengøre fliser, gulvbelægning eller møbler med rustfrie ståldele ved hjælp af en af vores stålskuresvampe, og det efterlader ingen ridser eller skader i dit hjem. Slip nemt af med snavset med kun nogle få skrub med vores Vileda Glitzi Inox metalskuresvamp!

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Vores Glitzi Power Inox er designet i en rektangulær form så den passer i din hånd som en almindelig svamp eller som en af vores rengøringsklude.
For din komfort og bekvemmelighed er dette en dobbeltpakke med to effektive grydesvampe for enkel opbevaring.
Nej, det vil den ikke. Vores metalskuresvampe vil rengøre dine gryder effektivt uden at efterlade ridser eller beskadige dem.
For at stille spørgsmål vedrørende vores rengøringssvampe eller andre husholdningsartikler skal du blot kontakte os via https://www.vileda.com/int/contacts/. Vores kundeserviceteam hjælper dig gerne med det du har brug for.
a brand of FREUDENBERG