Vileda Inox spiral grydesvamp


Artikkel nummer: 160563

Den kraftige Inox spiral grydesvamp fra Vileda er den perfekte skuresvamp i rustfrit stål til genstridige pletter og fastbrændt snavs. Denne effektive stålskuresvamp er det ideelle valg, når der er brug for lidt ekstra til rengøring af pander, grillriste og ovne.


PRODUKTEGENSKABER


1. Lavet i rustfrit stål

Vores skuresvampe i rustfrit stål har en utrolig høj holdbarhed. Denne spiralformede skuresvamp i stål er lavet af det fineste stål for din komfort, og den ruster ikke.

2. Spiralformet design

Nyd behagelig og intuitiv rengøring takket være spiralformen på denne skuresvamp af rustfrit stål.

3. Rengøring af gryder

Brug det meget modstandsdygtige og effektive stål til at fjerne selv de mest genstridige fastbrændte madrester fra dine gryder og pander af stål.

MERE INFORMATION om Inox spiral grydesvamp i rustfrit stål

MERE INFORMATION om Inox spiral grydesvamp i rustfrit stål

Fjern hurtigt og effektivt eventuelle madrester og andet snavs fra dine gryder, porcelæn, grillen og andre overflader med Vileda Inox spiral grydesvampen. Det perfekte design gør arbejdet med at fjerne stædige madrester, såsom brændte mærker eller pletter, hurtigt og nemt. Takket være spiraldesignet passer spiralsvampen i stål enkelt og ergonomisk i hånden, for at sikre komfort under rengøringsprocessen. Skuresvampen består af 100 % rent rustfrit stål, hvilket gør den meget holdbar til langvarig brug Anskaf din egen spiralformede skuresvamp i stål nu, og opdag kraften i vores Vileda-skuresvampe i rustfri stål - den bliver et værdifuldt supplement til dine daglige rengøringsredskaber.

NYT FORBEDRET DESIGN

1

Godt arbejdsredskab i dit køkken

Selv uden nogen handsker eller andet rengøringsudstyr er spiralskuresvampen i stål et behageligt redskab.
2

High Power with Low Force

The highly efficient steel spiral scourer eliminates even large burn marks quickly without the need for excessive scouring movements.
3

Imponerende holdbarhed

Genanvend vores skuresvampe i rustfrit stål igen og igen takket være det holdbare materiale.

PRODUCT FEATURES

Ofte stillede spørgsmål

Vores skuresvampe af rustfrit stål bør primært bruges til at fjerne stædigt snavs såsom fastbrændt snavs på grillriste og i stålgryder og pander. Afprøv den først på et mindre synligt område, hvis du skal bruge den på en anden overflade. For grundig rengøring af sarte overflader bør du anvende en af vores blødere mikrofiberkluder eller unikke ridsefri svampe.
Spiralskuresvampen bør ikke anvendes på sarte overflader, men du kan trygt bruge vores skuresvamp af rustfrit stål på grillriste og i gryder af stål.
Ståluldssvampen kan fjerne virkelig genstridige pletter fra gulvet, men du bør ikke bruge den til grundig gulvrengøring. For korrekt gulvrengøring anbefaler vi en af vores gulvmopper.
a brand of FREUDENBERG