Vileda Ceran Glass Ceramic skuresvamp 2-pak


Artikkel nummer: 129710

Glass Ceramic Scourer en en ridsefri svamp, som er specielt designet til rengøring af glaskeramiske-kogeplader. Den fjerner nemt fastbrændt snavs og genstridigt fedstof helt uden kemikalier:Glass Ceramic Scourer rengører keramisk glas på en helt ny måde. Kommer i en 2-pak.


Produktdetaljer


1. Ridsefri svamp

Skyl svampen så den er fugtig og anvend først den mørkeblå skureside. Vores innovative og særligt udviklede skuresvampe fjerner nemt det fastbrændte snavs.

2. Mikrofiberside

Anvend mikrofibersiden til at tørre efter med. Den ridsefri svamp efterlader kogepladerne uden streger og får dem til at se nye ud i længere tid.

3. Til alle slags keramiske kogeplader

Glass Ceramic Scourer rengører ethvert keramisk komfur, helt uden behov for ekstra rengøringsmidler. Stop med at bruge ekstra kræfter på at rengøre dine keramiske plader.

MERE INFORMATION omkring Vileda Active Scrub Glaskeramisk skuresvamp ridsefri svamp

MERE INFORMATION omkring Vileda Active Scrub Glaskeramisk skuresvamp ridsefri svamp

Den ridsefri Glass Ceramic Scourer skuresvamp er vores smarte, dobbeltsidede rengøringssvamp, der gør næsten enhver anden rengøringsartikel til ceran-kogeplader overflødig. Dit nye glaskeramikkomfur forbliver nyt og rent. Som et multi-funktionelt rengøringsredskab gør den ridsefri skuresvamp, andre kogepladesvampe overflødige. Nu er det slut med brændte glasplader på keramiske komfurer. Vores kunder elsker vores ridsefri skuresvamp, og vi arbejder hårdt på at sikre et mere bæredygtigt og holdbart produkt. Begynd med at fjerne pletter fra dine kogeplader nu. Genstridigt skidt er ikke længere et problem. Gør skinnende rent med os!

Ridsefri svamp til keramiske kogeplader

1

Unik overflade på svampen

Effekten af den unikke overflade på svampen gør det nemmere at fjerne genstridigt snavs.
2

Unik skureside

 

Svampens unikke skureside er grunden til, at der ikke er behov for yderligere rengøringsmidler, når du bruger vores Vileda-ridsefri svamp til dine kogeplader. Den er lavet af fibre og mineralpartikler.

3

Side med mikrofiberstof

Du har ikke brug for anden svamp eller mikrofiberklud til at tørre efter med, eftersom den modsatte side af svampen er lavet til dette formål. Mikrofibersiden er af 70 % polyester og 30 % polyamid.

Produktegenskaber

Ofte stillede spørgsmål

Eftersom den ridsefri Vileda-svamp ikke er modstandsdygtig overfor varme, anbefaler vi at lade dit keramiske-komfur køle af først. Så snart dit komfur er koldt nok, anbefaler vi at anvende lunkent vand til emaljen.
Det afhænger af sværhedsgraden og intensiteten af skidtet, pletter og fedt på dine keramiske kogeplader. I sjældne tilfælde af store indbrændte steder eller første brug af den ridsefri Vileda-svamp kan du anvende blødt slibemiddel eller visse rengøringsprodukter til keramiske-kogeplader for at opnå en maksimal effekt med vore skuresvampe.
Det afhænger det af din brug af svampen og hvor beskidt dit komfur er. Svampene holder i lang tid, selv ved daglig brug. For at være sikker på at undgå en ridsning af dine kogeplader bør du købe nye ridsefrie Vileda-svampe regelmæssigt.
Keramiske- og induktionskomfurer er begge glaskeramiske komfurer. Overfladen på hvert komfur er lidt forskellig, men næsten identisk. Derfor kan vore svampe og skuresvampe rengøre begge uden at lave ridser og streger.
Det er muligt at anvende svampens mørkeblå side som en skuresvamp til dit kogegrej når du vasker op. Vi anbefaler dog at bruge Køkkensvampen til dine.
a brand of FREUDENBERG