Pink_banner_vileda_2020_dk.jpg

DANMARKS MEST KØBTE FLADMOPPE I PINK!

 

I oktober måned bliver Vileda UltraMax moppesættet PINK for 15. gang og hvorfor er det nu vi gør det?

pink_tribute_logo.jpg

I oktober måned bliver Vileda UltraMax moppesættet PINK for 15. gang og hvorfor er det nu vi gør det?

Oktober måned er måneden, hvor der sættes fokus på brystkræft i hele landet og i år er det 15. gang Vileda støtter kampen mod brystkræft sammen med Pink Tribute. Støttemidlerne går ubeskåret til organisationen Pink Tribute, der er en non-profit fundraising organisation, hvis ene formål er at rejse penge til forskningsarbejde indenfor brystkræft og støtteprogrammer, til kvinder med brystkræft.

Pink Tribute er en fond der blev stiftet i 2003 med det ene formål, at rejse penge til forskningsarbejde indenfor brystkræft og støtteprogrammer til kvinder med brystkræft. Fonden er et non-profit fundraisingprojekt, som er 100% afhængig af frivilligt arbejde og sponsormidler. De penge Vileda indsamler går ubeskåret til research, uddannelse, diagnosticering, behandling og støtte, fordelt mellem Århus Universitetshospital, Herlev Hospital og Rigshospitalet.

Siden opstart har Pink Tribute indsamlet 3 mio. DKK.

Støt et godt formål og gør rent med det nye og endnu bedre PINK Vileda UltraMax moppesæt.

UM_rosa_röd_400x800_2023.jpg

Støt et godt formål og gør rent med det nye og endnu bedre PINK Vileda UltraMax moppesæt.

Viledas UltraMax fladmoppe fjerner vanskelige pletter og genstridigt snavs. Den eneste fladmoppe med unikt udvridersystem der sikrer kortere gulvtørretid, tørre hænder og et rent hjem med færre anstrengelser. Microfiberpuden giver maksimal rengøringseffekt, takket være to typer af microfiber, og kan let af- og påmonteres med trykknapper. Moppepuden kan maskinvaskes ved 60°C og bruges igen og igen. Vileda UltraMax tilpasser sig dig med det justerbare teleskopskaft. Du får en ergonomisk arbejdsstilling, både når du vasker gulvet og når du vrider moppepuden i den unikke udvrider.

Du finder Vileda UltraMax PINK moppesættet i dagligvarekæderne og i byggevaremarkederne.

Turbo_Pink_2023.jpg

Vileda Turbo

Også tilgængelig på:

Også tilgængelig på:

 
a brand of FREUDENBERG