Vileda UltraMax 2i1 Refill – vaskbar moppepude


Artikkel nummer: 155748

For at udskifte din UltraMax- eller din 1-2-Spraymoppe skal du blot købe vores mopperefill. På den måde er det som at få en helt ny moppe igen. Gør dine gamle rengøringsprodukter så gode som nye med friske fibre!

PRODUKTEGENSKABER


1. 80 % mikrofiberklud

For at garantere dybdegående rengøring består moppepuden af 80 % mikrofiber, 8 % polyester, 7 % polyamid, 3 % termoplastiske polymer, og 2 % polypropylen. Denne blanding er meget funktionel og rengør grundigt og effektivt genstridigt snavs.

2. Skinnende rent

PowerZonen er designet til at opsamle snavs og andre partikler, og den efterlader dine gulve skinnende rene. Den unikke kombination af powerzoner og microfiber giver høj ydeevne garanterer skinnende overfalder og rene gulve.

3. Vandabsorberende

Moppeuden er meget vandabsorberende. Microfiber suger effektivt vand og andre væsker op og efterlader gulvet tørt og strålende rent. Du skal bare vride moppen i udvrideren til den ønskede fugtighed, og lade moppen danse hen over gulvet. Skinnende rene gulve som en leg.

MERE INFORMATION om Vileda UltraMax & 1-2-Spray 2i1 refill

MERE INFORMATION om Vileda UltraMax & 1-2-Spray 2i1 refill

Har du vasket dine gamle moppepuder for 120. gang?Måske er det tid til en ny moppe! Smid din gamle skuresvamp ud, og byd en ny moppe med høj ydeevne velkommen. Vileda tilbyder entilbehør som er tilpasset en eller flere af Viledas rengøringsartikler. Denne moppepude 2i1 refill, for eksempel, kan nemt monteres med de nu forbedrede knapper på enten UltraMax eller dit 1-2-Spraymoppen (ingen af ovennævnte er inkluderet). Udskift din vaskbare moppepude fra tid til anden for at garantere dens hygiejniske rengøringsevner. Denne refill kan vaskes i maskine ved op til 60 °C. Den består af 80 % mikrofiber som garanterer hurtig opsamling af partikler og snavssamtgrunding rengøring af fedt og støv. Moppepuden er velegnet tilalle hårde gulve som PVC-gulve, linoleum, laminat, parket og trægulve. Find din refill til UltraMax og 1-2-Spraymoppen her!

NY FORBEDRET UltraMax / 1-2-Spray moppen refill

1

Vaskbar i maskine

Denne mikrofibermoppepude kan vaskes i din vaskemaskine ved op til 60 °C for maksimal komfort og lav vedligeholdelse.
2

Forbedrede trykknapper

udskift moppepuden ved at bruge trykknapperne for at skille kluden fra moppehovedet.
3

Ekstra skureeffekt

Moppepuden er udstyret med PowerZone-teknologi som giver ekstra skureffekt, uden at ridse.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Mikrofibermoppen er velegnet til enten vores UltraMax-rengøringsprodukt med spand eller vores 1-2-Spraymoppen. Du kan nemt montere den nye moppepude.
For at vedhæfte moppen skal du åbne trykknapperne på din gamle moppe og tage den gamle moppepude af. Monter den nye med de samme trykknapper.
Vores rengøringsredskaber er designet som unikke produkter, med forskellige funktioner og fordele. 2i1 moppepuden passer til UltraMax og til 1-2 Spraymoppen.
Generelt har vores vaskbare mopperpuder lang levetid hvis de renses og bruges korrekt. Men mopper lever dog ikke for evigt. Vi anbefaler af vaske og bruge din gamle moppepude indtil den ikke længere lever op til dine personlige rengøringskrav. Skulle du opdage indgroet snavs og mørke pletter på produktet som du ikke kan rense eller vride ud, anbefaler vi at du køber en ny moppepude og udskifter den gamle.
Hvis du stadig har spørgsmål eller andre henvendelser, er du meget velkommen til at kontakte os via vores online-kontaktformular. Vores kundeservicemedarbejdere vil hjælpe dig.
a brand of FREUDENBERG