Vileda Turbo Ultramax spinmoppe – fladmoppe med spand og udvrider


Artikkel nummer: 140829

Oplev den forbedrede flade gulvmoppe med spand som et sæt der vil lette din daglige rengøringsrutine. Viledas EasyWring-system inkluderer en gulvmoppe og en spand med vrid til at vride din mikrofiber-moppe med ved hjælp af en pedal.

*Studien ble utført av et uavhengig akkreditert institutt for mikrobiologi og immunologi


PRODUKTEGENSKABER


1. Innovativ fodpedal

Ved at træde på fodpedalen aktiveres udvridermekanismen der vrider moppen. På den måde fjernes det beskidte og overskyddende vand fra moppen og du kan justere moppepudens fugtighed med fodpedalen.

2. Stænkbeskyttelse

For at undgå at blive sprøjtet til med beskidt vand har udvrideren en integreret stænkbeskyttelse således at moppehovedets hurtige bevægelse ikke skaber et kaos af vand.

3. Nem udvridning af moppepude

Moppepuden kan maskinvaskes og er designet til en nem og hurtig udvridning. Det flade moppehoved kan foldes ved at træde på knappen på moppehovedet og indføres i udvrideren. Træd på pedale og vrid fladmoppen. Lettere bliver det ikke!

MERE INFORMATION omkring Vileda Turbo Ultramax spinmoppe

MERE INFORMATION omkring Vileda Turbo Ultramax spinmoppe

Vil du kunne rengøre dit køkkengulv eller stuegulv uden at skulle bukke dig ned og skrubbe gulvene ved håndkraft? Viledas Turbo Ultramax spinmoppe kombinerer Danmarks mest købte fladmoppe med et nyt og unikt udvridningssystem, der vrider moppen for dig med et tryk på en fodpedal. Du kan selv justere moppepudens fugtighed ved at træde en eller flere gange på fodpedalen. Trædes der en gang på pedalen, er moppen relativt våd hvilket er perfekt til fliser. Trædes der op til tre gange, kommer der meget vand ud af moppen således at du kan rengøre hårde trægulve og laminat med den. På den måde er det ikke et problem at rengøre forskellige gulvtyper. Vinylgulve, køkkenfliser og selv parket, laminat og hårde trægulve er nemme at rengøre. Vrid moppepuden i spanden, og vask det i din vaskemaskine bagefter for at sikre at den er helt ren til næste gang du skal vaske gulve. Det bedste af det hele er at den besværlige skrubning og fejning er slut, for nu kan du uden problemer vride din flade gulvmoppe direkte i pedalspanden. Den forstærkede kraftzone giver et ekstra tryk på moppehovedet, således at du skal bruge mindre kraft. Ikke flere rygproblemer eller direkte kontakt med snavs! Stænkbeskyttelsen garanterer en komfortabel rengøringsproces og holder dig tør. Moppehovedet sidder fast på teleskopstangen, der kan skilles ad i tre stykker, således at du nemt kan stille det væk og spare plads. Moppepuden er produceret i Viledas effektive microfiber, der får dine gulve til at fremstå skinnende rene. Dit hjem vil blive rent på ingen tid.

NYT FORBEDRET DESIGN

1

Mikrofiber-teknologi

UltraMax moppepuden består af 80 % mikrofibre.
2

Hjørnerengøring

UltraMax fladmoppen har en rektangulær form hvilket er perfekt til rengøring af hjørner. Gulvmoppen når perfekt frem under møbler og andre hjørner i dit hjem.
3

Alle gultyper

Brug UltraMax Turbi spinmoppe til at rengøre gulve med såsom laminat, fliser, hårde gulve, vinylgulve og andre overflader.

DETALJER

a brand of FREUDENBERG