Vileda Turbo Smart


Artikkel nummer: 173861

Vileda Turbo Smart er et komplet moppesystem, der består af både moppe, spand og mekanisk udvrider. Ved at træde på pedalen roterer moppen rundt og centrifugalkraften slynger overskyddende vand ud, helt uden at du behøver at anstrenge dig. Jo flere gange du trykker med foden på pedalen, jo mere tør bliver moppehovedet. En mere tør moppe beskytter dine gulve, især hvis du har trægulve. Moppepuden er lavet af mikrofiber, som giver dig den bedste rengøringseffektivitet.


Produktegenskaber


1.

Enkel udvridning


Dyp blot moppehovedet af i spanden, som du har fyldt med vand og eventuelt rengøringsmiddel. Placer den derefter i udvrideren og tryk på pedalen med foden. Hold et let greb omkring det roterende moppeskaft. Udvrideren begynder nu at rotere og slynge det overskyddende vand ud.

2.

Effektive mikrofiber

Mikrofibrene i moppen er velegnede til alle overflader og vil effektivt rengøre både klinkegulvet i køkkenet, samt trægulvet i soveværelset.

3.

Stænkbeskyttelse

For at beskytte dit tøj og omgivelser mod vandstænk, når du vrider mikrofibermoppen ud, har kanten på vrideren udstyret stænkbeskyttelse.

Sådan bruger du Turbo Smart spinmoppen

1

Skyl moppehovedet


Dyp moppehovedet i spanden med vand.

2

Træd på pedalen

Moppen vrides ud ved hjælp af centrifugalkraft. Juster moppens fugtighed ved antal tryk på pedalen, så den passer perfekt til netop dit gulv.

3

Vaskbart moppehoved

Når du er færdig med at vaske gulvet, afmonteres selve mikrofiberdelen af moppehoevdet. Det nemlig vaskes vaskemaskinen ved 30 °C (undgå skyllemiddel). På denne måde kan du spare penge, reducere mængden af ​​affald og beskytte miljøet.

a brand of FREUDENBERG