SuperMocio XL trådmoppe– stor trådmoppe med 3 unikke rengøringszoner


Artikkel nummer: 150760

Den store trådmoppe Vileda SuperMocio 3Action indeholder tre centrale rengøringszoner. En rød, ridsefri skurefunktion til indtørret snavs, en blå mikrofiberzone til at fjerne genstridige pletter og røde 3D-strukturer til at opsamle ekstra hår og partikler.

PRODUKTEGENSKABER


1. Triple Power for enkel rengøring

Med vores unikke og vaskbare moppehoved vil du opleve at rengøring af dine gulve går som en leg. Vileda SuperMocio XL trådmoppe når ind i alle de støvede vinkler og hjørner med lethed.

2. Teleskopskaft

Med en rækkevidde fra 80 til 140 cm kan teleskopstangen let tilpasses, så du får den mest ergonomiske arnejdsstilling under rengøringen.

3. Citronformet moppehoved

Citronformet moppehoved giver lettere adgang til hjørner og vinkler.

MERE INFORMATION om Vileda SuperMocio XL trådmoppe

MERE INFORMATION om Vileda SuperMocio XL trådmoppe

SuperMocio XL trådmoppen er det perfekte valg til renging af de gulve. På grund af det innovative koncept med flere rengøringsfunktioner i dette enkelte produkt, er det nu slut med at have både gulvskrubbe, gulvklud og en skuresvamp, når du gør rent. I modsætning til andre mopper tilbyder XL trådmoppen et nyt niveau af komfort til din daglige gulvrengøring. Teleskopstangen sørger for en god ergonomisk arbejdsstilling og mikrofiberen absorberer enhver mængde snavs og tørrer dine gulve rene indenfor få sekunder. Med Vileda SuperMocio XL trådmoppe får du alle de grundlæggende gulvrengøringsfunktioner i en pakke. Uanset om det er støv, hår, væske, krummer eller mudder: Takket være alsidigheden i mikrofibermoppens tre zoner fjerner den alle former for snavs i en bevægelse. Kombiner dette produkt med den nye og forbedrede Vileda SuperMocio Spand med udvrider. Du finder en bred vifte af ekstra spande i vores onlineshop. Denne model er en forbedring af den forrige SuperMocio 3Action trådmoppe. De bredere rengøringsstrimler giver 25 % øget kontakt med gulvet og sikrer en endnu mere grundig og hurtigere rengøringsproces. Anskaf dig et eksemplar af denne nyttige moppe, og nyd de mange fordele ved de forskellige funktioner!

VIGTIGSTE FORDELE

1

Mikrofiberzone

Mikrofibermoppem rengører selv de mest vanskelige spletter og snavs.
2

XL-størrelse for 25 % ekstra gulvkontakt

De bredere mikrofiberstrimler gør rengøringsprocessen endnu mere effektiv
3

Vaskbar i maskine ved op til 60 grader

Det vaskbare hoved på den store trådmoppe kan let vaskes i din vaskemaskine uden at miste effektiviteten. Undgå skyllemiddel.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Den store SuperMocio-trådmoppe er ideel til rengøring af fliser og vinylgulve. Ved rengøring af træ/laminatgulve skal du sikre dig at alt overskydende vand er vredet ud af moppen.
Ja, du kan vaske moppehovedet ved op til 60 grader i din vaskemaskine. Undgå skyllemiddel.
Ja, de røde 3D-strukturer trådmoppen opfanger dyrehår sammen med alle andre almindelige partikler og snavs.
Placer mikrofibermoppen ved siden af dine ben, og sæt forsigtigt din fod på det røde plastikhoved. Træk derefter håndtaget opad med dine hænder. Vær forsigtig, og sørg for at håndtaget vender væk fra dig og andre genstande, der måtte være i vejen.
Hvis dit spørgsmål endnu ikke er blevet besvaret her, kan du altid kontakte os via vores online-kontaktformular. Vores kundesupport hjælper dig gerne med dine spørgsmål.
a brand of FREUDENBERG