Turbo spinmoppe – trådmoppe og spand med fodpedal


Artikkel nummer: 151154

Vileda Turbo Spinmoppe tilbyder en unik udvriderfunktion, udvrid moppen med tryk på en fodpedal. Høj funktionalitet og komfort på én gang.

*I testen tilførte man de to mest almindelige bakterier i hjemmet: E. coli og S. aureus på rengjorte og desinficerede træ- og klinkegulve. Testet af et uafhængigt akkrediteret institut.


PRODUKTEGENSKABER


1. Ekstra komfort

Skyl moppehovedet i spanden med vand, og træd på pedalen. Hold let på moppens roterende teleskopstang. Moppens udvriderfunktion vil begynde at dreje og tørre moppens hoved automatisk.

2. Effektive fibre

De specielle 2 i 1-mikrofibre egner sig til alle overflader og rengør både køkkenfliser og trægulve. De hvide fibre absorberer nemt vand og fjerner genstridig snavs, og de røde fibre opsamler 20 procent mere snavs.

3. Stænkbeskyttelse

For at beskytte dit tøj har spanden en særlig barriere for at undgå stænkvand når mikrofibermoppen vrides.

MERE INFORMATION om Vileda TURBO spinmoppe

MERE INFORMATION om Vileda TURBO spinmoppe

Vileda Turbo spinmoppe og spand med fodpedal er et nyt rengøringssystem til alle gulve! Den roterende magi gør det nemt og hurtigt af gøre rent. Sættet kommer med en trådmoppe og en spand med udvridermekanisme, der aktiveres med en pedal. Den er god til at rengøre alle slags hårde gulvoverflader inklusive træ og laminat. Det er slut med at bruge mange kræfter på at vride moppen efter gulvvask - det automatiske 360°-spinsystem gør det hårde arbejde for dig! Ingen grund til at skrubbe plettede fliser med en børste eller en klud - med denne magiske moppe og dens unikke udvrider funktion, kan du nemt tørre dine gulve uden besvær og med meget mere komfort. Gør dit hjem rent ved at bruge Vileda Turbo spinmoppen med tilhørende spand. Sammenlign vores mopper med andre rengøringsmopper, og du vil blive glædeligt overrasket over alt hvad den tilbyder. Vores holdbare spande og udvridere er gode til al slags rengøring og gør denne kombination uundværlig. Oplev fordelene ved at gøre rent med færre anstrengelser nu.

FORDELE

1

Innovativ fodpedal

Ved at træde på fodpedalen aktiveres udvridermekanismen der vrider moppen. På den måde fjernes det beskidte og overskyddende vand fra moppen og du kan justere moppepudens fugtighed med fodpedalen.

2

Juster moppens fugtighed

Du kan nemt justere fugtighed på moppen for at tilpasse den til din specifikke gulvoverflade ved at træde flere gange på pedalen. Ingen grund til at bøje sig forover eller stille sig i ukomfortable positioner. At vaske gulv bliver ikke en sur pligt takket være den Turbo Spinmoppen.
3

Vaskbart moppehoved

Afmonter moppehovedet og put det i vaskemaskinen på håndvaskeprogram ved max 40° C. Det sparer penge og du beskytter miljøet. Du forlænger sættes levetid ved at købe en ny refill i stedet for at skifte hele sættet ud.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Vileda Turbo er ideel til alle typer af gulve, eftersom du selv kan styre moppehovedets fugtighed, ved at træde på pedalen.
Ja, der findes refiller (moppehoveder) til sættet. Det er en god ide at have to, så du kan bruge det ene og vaske det andet.
a brand of FREUDENBERG