Kost og fejebakkesæt


Artikkel nummer: 141743

Vileda kost og fejebakkesæt er perfekt til hurtig og ukompliceret opsamling af krummer, småpartikler og støv. Gør din daglige rengøring nemmere med dette praktiske og effektive sæt.

PRODUKTEGENSKABER


1. Kost og fejebakkesæt

Dette produkt er et komplet sæt der indeholder både fejebakke og kost for hurtig og enkel rengøring. Produkterne kan med fordel bruges sammen.

2. 2-i-1-fejekost

De ultratynde, sorte kostehår opsamler selv det fineste støv, mens de mere stive røde kostehår, når ind i trange eller vinklede hjørner.

3. Ergonomisk kort håndtag

I modsætning til andre koste og børster med store greb giver det korte, ergonomiske greb på dette Vileda fejebakkesæt en meget behagelig oplevelse under rengøringen.

MERE INFORMATION om Vileda kost og fejebakkesæt

MERE INFORMATION om Vileda kost og fejebakkesæt

For at gøre opsamling af krummer og snavs så nemt og behagelig som muligt, udviklede vi Vileda kost og fejebakkesæt. Det innovative 2-i-1-system med to typer kostehår sørger for at kosten effektivt både opsamler små partikler og snavs, samt større krummer og sand.De ultratynde sorte kostehår fjerner selv de fineste støvpartikler og de mere stive røde kostehår kan komme ind i hjørner. Brug kosten på metal, træ, badeværelsesfliser eller laminat og andre materialer for at efterlade fri for støv og snavs, efter blot et par fejninger. For at gøre det behageligt og enkelt for dig har Vileda fejebakkesættet et ergonomisk håndtagsdesign og et intuitivt klik-system som gør det muligt at glide kosten ind i fejebakken for kompakt og praktisk opbevaring. Anskaf dig dit Kost og fejebakkesæt i dag, og oplev perfekt og problemfri rengøring.

EFFEKTIV FEJEBAKKE

1

Praktisk Klik-system

Brug det komfortable klik-system på kosten og fejebakken for nem opbevaring.
2

Praktisk hjørnerengøring

Nå ind i hjørner og vinkler med kostehovedets effektive, røde kostehår.
3

Holdbare kostehår

De holdbare 2-i-1 kostehår bøjer ikke selv efter langvarig brug hvilket sikrer en høj holdbarhed.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Viledas kost- og fejebakkesæt kan bruges på ethvert materiale der har brug for afstøvning og rengøring såsom fliser, træ, laminat eller aluminium. Vær blot forsigtig med ikke at børste våde, skarpe eller specielt varme overflader, så børstehårene forbliver rene og pæne.
Udendørs overflader såsom asfalt eller cement kan børstes med vores fejebakker og børster. Men hvis du altid fejer dem med en håndbørste, kan børstehårene blive beskadiget efter et stykke tid. For længerevarende fejning udendørs er en stor kost det foretrukne valg i stedet for en børste. Vi tilbyder en bred vifte af udendørs koste i vores omfattende Vileda-onlinebutik som du kan vælge imellem. For at fuldende dit husholdningsudstyr kan du også købe andre produkter såsom skrubbemopper, gummibørster, mopper eller en ny toiletbørste.
Selv om børsten i Short Handle Dustpan Standard kan bruges som en midlertidig afstøver eller til at polere ting og møbler med, er børstehårenes fibre for grove til længerevarende afstøvning, og de kan beskadige sarte ting over tid. Til dette formål anbefaler vi et redskab med finere børstehår såsom en gedehårsbørste.
Ja, vores varer leveres med tre års garanti for fuld kundetilfredshed.
a brand of FREUDENBERG