Vileda 3Action – all-round kosten


Artikkel nummer: 142158

Vileda 3Action-kosten præsenterer den forbedrede og mest effektive indendørs rengøring med moderne gulvkoste og børster. Tre forskellige slags børstehår kombineret i en kraftfuld børste giver dig en effektiv og nem rengøringsoplevelse.

PRODUKTEGENSKABER


1. Tre aktive børstehår

Tre forskellige børstehår i forskellige farver smelter sammen og skaber dem ultimative kost til en hurtig og dybderensende rengøring af dine gulve.

2. Kraftfulde børstehår

Det kraftfulde børstehoved fanger hurtigt og pålideligt enhver støvpartikel uden at de sidder fast. Blandingen af de organiske fibre gør rengøringen med denne kost til en leg.

3. Kan bruges på forskellige gulvtyper

3Action er en alsidig kost, og derfor passer den til mange forskellige gulve såsom laminat, fliser, PVC eller træ. Du kan bruge den i dit køkken, på dit badeværelse eller i din stue.

MERE INFORMATION omkring Vileda 3Action-kosten

MERE INFORMATION omkring Vileda 3Action-kosten

Oplev den den nemme håndtering med Vileda 3Action-rengøringskosten. I modsætning til de almindelige koste med simple børstehår, gør vores børstersystem dig i stand til hurtigt at rengøre forskellige gulvtyper i dybden, med blot et par strøg over gulvet. Til de små og fine partikler har vi inkluderet de ultratynde sorte børstehår, der nemt fjerner selv de mindste støvkorn på dit gulv. Større partikler opsamles af kostehovedets hoveddel af sølvbørstehår der også kan håndtere hår fra dyr eller større mængder bomuldshår. Til den dybderensende rengøring af hjørner kan du regne med de ydre røde børstehår, der kan nå selv de mest umulige vinkler og hjørner mellem dine møbler. De robuste og holdbare børstehår er lavet af genanvendt PET hvilket giver et meget robust materiale og en miljøvenlig produktion. Som med alle øvrige Vileda-produkter går vi ind for bæredygtige principper. Der er ikke brug for megen kraft når du bruger 3Action-kosten på dine gulve. Dens lette design sætter en stopper for alle de bøje- og strækbevægelser man bliver så træt af, når man udfører den daglige rengøring - og så er den tilmed let at opbevare! Oplev vores andre produkter som microfiber-gulvmopper i høj kvalitet, Køb din Vileda 3Action-rengøringskost nu, og skift din gamle fejebakke og kost ud med dette alsidige rengøringsprodukt, der kommer til efterlade enhver overflade i dit hjem skinnende ren.

NY OG FORBEDRET RENGØRINGSKOST

1

Kombiner med teleskopstang

Det fleksible børstehoved er kompatibelt med alle vore Vileda-teleskopstænger til nem pleje og rengøring af gulve.
2

Let anvendelse og manøvrering af kosten

Takket være det nemme og glatte børstedesign er det ikke nødvendigt at brugen megen kraft når du håndterer kosten.
3

Ekstra god rengøring af hjørner

Du kan nå selv de mest vanskelige områder med de integrerede børstehår som er tilpasset hjørner.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

3Action-kosten er en grundig kost der kan anvendes på mange forskellige gulvtyper indendørs. Du kan anvende den på laminat, PVC, træ eller fliser uden at den efterlader nogen form for ridser på dit gulv.
Alle vore koste kan kombineres med vores Vileda-teleskopskafte for at give dig en nem og ukompliceret håndtering.
Ja, sølvbørstehårene der er inkluderet i 3Action-rengøringskosten, opsamler nemt og sikkert hår. Det robuste design gør denne rengøringskost meget anvendelig for en husholdning med katte, hunde eller andre kæledyr.
Hovedformålet med 3Action-kosten er at anvende den til indendørs brug på dit gulv. Dog kan den også bruges til området udenfor fx. foran indgangen til dit hus eller lignende steder, hvis du ikke har en speciel udendørskost. Hvis du ønsker at anvende den udenfor i en længere periode, vil vi stadig anbefale at du anskaffer dig en kost der er tilpasser et grovere underlag.
Ja, det innovative design af tre forskellige slags børstehår, gør denne gulvkost til et meget fleksibelt produkt blandt dine rengøringsremedier. Rengøring af hjørner og under møbler kan klares i en håndevending.
a brand of FREUDENBERG