2in1 Classic – kostehovedet til dit hjem | Vileda


Artikkel nummer: 141460

Vores klassiske kostehoved til Viledas 2in1 Classic er den klassiske kost, som enhver husholdning bør have. Fejning af forskellige overflader klares let med denne effektive kost.

PRODUKTEGENSKABER


1. Dobbeltbørste-system

Det klassiske kostehoved består af to aktive børstehår i forskellige farver. De sorte og tætte børstehår eliminerer støv, og de grå opfanger hår og andre småpartikler.

2. Genanvendt PET-materiale

De forskelligfarvede børstehår er produceret af genanvendt PET-materiale såsom gamle PET-flasker eller andre plastprodukter. Dette materiale gør vores Classic-kostehoved miljøvenligt.

3. Vinklede børstehår

For at kunne nå ind til hjørnerne og samle ethvert støvfnug op undervejs er børstene på denne kost vinklede til siden.

MERE INFORMATION omkring Vileda 2in1 Classic

MERE INFORMATION omkring Vileda 2in1 Classic

Vileda 2in1 Classic-kosten er fantastisk hvis du leder efter en klassisk kost til dit hjem. Denne kost har ikke brug for noget ekstraudstyr eller særlig pleje. Den kræver ikke megen vedligeholdelse og er nem at bruge. Kosten er til indendørsbrug, men det kan også bruges til terrassen og altanen. Tag børstehovedet, sæt det på håndtaget, og gå i gang med at gøre rent, så også du får et køkken fri for støv og badeværelsesfliser uden hår. Opbevar det klassiske børstehoved i dit skab med rengøringsartikler, og nyd hvor lidt plads den kræver. Denne kost er perfekt til pladsbesparende opbevaring. Lad denne effektive gulvkost blive en del af din daglige rengøringsrutine. Selv de mest genstridige eller klistrende løse hår på dit badeværelse kan opsamles med de aktive grå børstehår. Tag et kig på vores andre rengøringsprodukter til gulvet såsom fejebakker og microfiber-gulvmopper. Når du fejer med de særlige sorte, tætte børstehår får du dine gulve til at skinne. Køb din Vileda 2in1 Classia nu, og fej dine bekymringer af banen!

NYE FORBEDREDE MICROFIBRE

1

Rengøring af hjørner

De bløde børstehår er bøjede og kan nemt rengøre dine gulve og i de hjørner der normalt er svære at nå.
2

Hurtig og nem

Dette effektive og moderne børstehoved fejer dine gulve rene med blot et par strøg.
3

Fej dine gulve

Denne kost af høj kvalitet er et multifunktionelt produkt der rengør trægulve, klinker, vinyl og PVC-gulve i en håndevending.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Børstehovedet kan anvendes af alle når de sidder på håndtaget. Børstehårene er anbragt i en særlig vinkel der gør det muligt at nå frem til selv de sværeste hjørner. Rengøring under dekorationer eller andre genstande er således nemt med vores lige kost med de bløde øko-børstehår.
Uden at regne håndtaget med er det bløde børstehoved 34 cm langt, 14,5 cm dybt, og 5,5 cm bredt.
De dobbelte børstehår på børstehovedet er i stand til at opsamle større smudspartikler, fint støv og hår. Du kan også skubbe større affaldsrester over en glat overflade med dette børstehoved og samle dem op med en fejebakke.
Vores almindelige kost med bløde børstehår bør ikke anvendes på gulvtæpper. Dog kan mindre tæpper godt børstes af.
a brand of FREUDENBERG