Vinduesklud +30% Microfiber


Artikkel nummer: 141356

Viledas Vinduesklud +30% Microfiber er yderst effektiv når det kommer til rengøring af spejle og vinduer. Målet med vores vinduesklud er at rengøre spejle så de skinner - uden at efterlade striber!


  •  

Produktegenskaber


1. Rent og stribefrit

At pudse vinduer kan være anstrengende. Med vores vinduesklud kan du dog nemt opnå strålende og stribefri glans. Nu slipper du for flere striber!

2. 30 % mikrofiberteknologi

Denne vinduesklud 30 % mikrofiber hvilket giver en endnu bedre rengøringsoplevelse.

3. Kan maskinvaskes

For at vaske din vinduesklud skal du blot lægge kluden i din vaskemaskine ved op til 60° eller skylle den i hånden for derefter at genanvende den.

MERE INFORMATION om Vileda Vinduesklud +30% Microfiber

MERE INFORMATION om Vileda Vinduesklud +30% Microfiber

Den alsidige og fleksible vinduesklud giver dig strålende klare vinduer, skinnende glasflader og stribefrie spejle. Rengøringen bliver hurtigere og mere effektiv. Du kan enkelt skylle din vinduesklud i hånden eller vaske den i vaskemaskinen. Vileda tilbyder denne ideelle klud i en gul-orange farve for at gøre den enkel at skelne fra andre klude. At slippe af med dråber, mærker, udtværinger og fedtstregerklare overflader kan være en yderst anstrengende opgave, og det er derfor at vores produkter tilfører kvalitet, holdbarhed og komfort. Anskaf din vinduesklud i dag!

NYE FORBEDREDE MIKROFIBRE

1

Vindues- og glasrengøring

Denne Vinduesklud +30% Microfiber er specielt velegnet til dine vinduer, måske endda din kameralinse og dine briller.
2

God absorberingsevne

Den høje mikrofiberprocent gør denne vinduesklud superabsorberende, og den kan suge væske som en svamp.
3

Afstøvning og rengøring

Opnå fantastiske rengøringsresultater ved at anvende vores klud til hurtig afstøvning og polering af glasoverflader.

Ofte stillede spørgsmål

Sammensætningen i kluden: 25 % viskose, 15 % højtydende polyester, 55 % gummi og 5 % kridt for at skabe den ideelle klud.
Ja, du kan også bruge vores ikke-vævede klude til at at tørre våde fliser, brusekabiner eller køkkenoverflader af med. Hårde overflader vil have gavn af denne rengøringsklud og hurtigt blive renere. Den kan også fungere som en linseklud til dit kamera.
Takket være stofblandingen er vores mikrofiberklude meget absorberende og kan optage store mængder væske. Snavs og fedt kan også enkelt tørres væk.
Kluden efterlader dine vinduer skinnende rene og stribefri.

Produktdetaljer

a brand of FREUDENBERG