Header Innovation .jpg

Innovation

Innovation 1.jpg

Ægte innovation er resultatet af et kompromisløst fokus i anvendelsen af vores produkter. En opgave i hjemmet kan være mere krævende at udføre, hvis det produktet ikke fungerer optimalt. Det udfordrer os til hele tiden, at udvikle bedre løsninger og forsøge, at se udfordringen fra flere sider. Hver enkel del og funktion i vores produkter er udformet for, at gøre rengøring så enkel som muligt. Derfor udvikler vi vores produkter sammen med de personer der er mest afhængige af den gode kvalitet: vores kunder. 
Vi arbejder tæt sammen med brugerne for at identificere behov, diskutere funktionalitet, udvikle nye prototyper og lancere nye løsninger på markedet.

Innovation 2.jpg

Rengøringsvaner er individuelle. Du får det til at fungere på din måde. Fordi livsstil og teknologi ændrer sig, følger vi også denne udvikling. Siden Vileda blev grundlagt har vores engagerede forsknings- og udviklingsgrupper fokuseret på at tilbyde perfekte rengøringsredskaber til alle behov. Og det vil de fortsætte med. 

Innovation 3.jpg

Unikke opfindelser og en finger på pulsen, er Viledas stærke sider. Derfor har vores opfindelser som f.eks. non-woven-materialet eller mikrofiber-teknologien sat nye standarder indenfor regnøringprodukter. Produkter som for eksempel, Viledas UltraMax flamoppe, Turbo Spinmopper, 100% naturlige rengøringsklude, samt skuresvampe der ikke kan ridse teflon, har alle revolutioneret deres kategorier. 
a brand of FREUDENBERG