Vileda Supergrip – gummihandsker med fantastisk greb

Artikkel nummer: 145801

Sikker og hygiejnisk rengøring er en af de vigtige ting i husholdningen. For din sikkerhed og høje rengøringskomfort præsenterer vi Vileda Supergrip. Disse genanvendelige gummihandsker af latex har et godt greb, og bliver et værdifuldt supplement til dine husholdningsartikler.


Produktegenskaber


1. Naturgummi af latex

Latexhandsken holder effektivt vandet ude, hvilket gør dem ideelle til den daglige rengøring.

2. Handsker med super godt greb

Beskyt dine hænder mod vand og rengøringsmiddel. Handskerne er meget holdbare og har et super godt greb.

3. Kan vaskes med vand

Rengør handskerne efter brug, ved at skylle dem under vandhanen. Handskerne kan vaskes igen og igen og tørre og genbruges.

MERE INFORMATION om Vileda Supergrip gummihandsker med fantastisk greb

MERE INFORMATION om Vileda Supergrip gummihandsker med fantastisk greb

For en ideel rengøringsoplevelse i forbindelse med dine daglige gøremål, er sikkerhed og komfort af største vigtighed. Derfor opfandt vi de komfortable Vileda Supergrip-gummihandsker med et fantastisk godt greb, for en mere behagelig rengøringsoplevelse. Ekstremt kraftig latexgummi gør disse handsker meget modstandsdygtige overfor både tryk og stræk samtidig med at de er praktiske og lette. De er også vandtætte og samtidig åndbare, og det pålidelige materiale beskytter dine håndflader og forhindrer desuden ubehagelig håndsved. Derudover kan de klare en vis mængde varme, så du kan gøre dem våde med både varmt og koldt vand. Supergrip handskerne kan bruges i kombination med en form for svamp, klud og spand til håndtering af mange forskellige rengøringsopgaver såsom opvask, rengøring af vaske eller polering. Anskaf dig dit eget par nyttige latexgummihandsker med greb med det samme, og gør dine daglige rengøringsopgaver tryggere og nemmere med Vileda Supergrip.

INNOVATIVE GUMMIHANDSKER MED et fantastisk GREB

1

Vandtæt gummilatex

Latexhandskerne lader ikke vand trænge ind, hvilket gør dem til det ideelle arbejdsredskab til daglig rengøring i hjemmet.
2

Komfortable handsker med et godt greb

For at beskytte dine fingre og håndflader er handskerne produceret i et vandtæt, rivesikkert materiale og med et bomuldsfor der giver maksimal rengøringskomfort.
3

Vaskbare

Du kan nemt rengøre dine handsker efter hver brug. Du skyller dem bare under vandhanen og lader dem lige og tørre. Det holdbare latexmateriale er både vaskbart og genanvendeligt.

DETALJER

Downloads


a brand of FREUDENBERG