Dermo Plus nitril handsker - latexfri


Artikkel nummer: 146215

Dermo Plus Nitril handske er dermatologisk testet og kan anvendes af latexallergikere, da de er fri for latex. Bomuldsforet gør handskerne behagelige at have på, samt mindsker håndsved.


Produktegenskaber


1. Latexfri

Handskerne er fri for latex og produceret 100% af nitril, hvilket gør dem ideele til latexallergikere.

2. Bomuldsfor

Handskerne har et bomuldsfor, hvilket giver ekstra komfort og reducerer håndsved.

3. Beskyttelse mod kemikaler

God beskyttelse mod olie, syre, terpentin, blegemidler, maling og rengøringsmidler. 

Dermo Plus nitrilhandsken sørger for at beskytte sensitive hænder. Handskerne er holdbare og produceret af nitril, et gummimateriale til folk som ikke kan tåle latex. Hvis du har tendens til eksem og irriteret hud på hænderne, kan du også have glæde af disse handsker.

Nitrilmaterialet er meget holdbart og har en høj modstandsdygtighed. Handskerne kan bruges til mange opgaver, for eksempel i haven eller til rengøring. 

Når handskerne navendes til rengøring, giver bomuldforet en ekstra god komfort og gør handskerne behagelige at have på i længere tid.

Nitrilmaterialet er 100% fri for latex og derfor gode til latexallergikere. Det er et syntetisk gummimateriale, som giver et godt alternativ til til almindelige gummihandsker.

Fingerspidserne på handskerne har en nubret overflade, som giver et godt greb, hvilket kan være en god hjælp når du vasker op, eller skal gøre rent. handskerne er meget holdbare, samtidig med en rigtig god fingerspidsfornemmelse.

1

Komfortabel at have på

Bomuldsforet gør det lettere at tage handsken af og på. Samtidig mindsker foret håndsved, hvilket gør handskerne behagelige at have på.

2

Anti-slip greb på fingerspidserne

handskerne er udstyret med et anti-slip greb på fingerspidserne, hvilket giver et godt greb, selv når handskerne er våde.

3

Nitril materiale

Handskerne er produceret af nitril, hvilket er et meget holdbart alternativ til naturligt latex. Nitril har en tre gange bedre modstandsdygtighed mod revner og huller, end almindelig latex.

Produktegenskaber

Downloads


a brand of FREUDENBERG