Header teaser_topic_turbo_1600x400.jpg

Hvad er det for en moppe?

INT_CopyImage1_Floor3_00011140.jpg

Hvad er det for en moppe?

Turbo Spinmoppe er en kombineret moppe og spand med integreret udvrider. Med fodpedalen kan du let vride moppen til det ønskede fugtighedsniveau. 

Hvilke gulve kan jeg rengøre med moppen?

INT_CopyImage2_Floor3_00011140.jpg

Hvilke gulve kan jeg rengøre med moppen?

Turbo Spinmoppe kan anvendes på alle hårde gulve, inklusive træ- og laminatgulve.

Spinmoppe - en ny måde at gøre rent på

INT_CopyImage3_Floor3_00011140.jpg

Spinmoppe - en ny måde at gøre rent på

Lad os først tale om stjernen i showet – den integrerede udvrider. Vi har allerede været inde på det, men den fungerer sådan her: Du vrider moppen i spanden som du plejer, men i stedet for at trykke moppepuden ned i udvrideren, trykker du bare på fodpedalen. Den integrerede udvrider kører rundt og fjerner overskydende vand. Du kan selv styre mængden af vand på moppen ved at trykke flere eller færre gange på pedalen – er det ikke super? 

INT_CopyImage4_Floor3_00011140.jpg

Lad os tale om selve moppen. Moppehovedet har en 2-i-1-mikrofiberpude der opsamler både de små og irriterende partikler og samtidig er effektiv mod mere indgroet snavs. Derfor er det heller ikke nødvendigt, at anvende stærke rengøringsmidler under rengøringen. Bakterierne og snavs opsamles af mikrofiberne.

INT_CopyImage5_Floor3_00011140.jpg

Moppehovedet er konstrueret så ergonomisk som muligt. Det trekantede hoved hjælper dig med at nå ind i besværlige hjørner og kanter, der hvor snavset har en tendens til altid, at holde en mindre fest.

INT_CopyImage6_Floor3_00011140.jpg

Til sidst - og det er virkelig prikken over i’et: Her på Vileda ved vi hvor svært det kan være, at bære din gulvspand uden at vandet skvulper og drypper på gulvet. Det er grunden til at Turbo Spinmoppns håndtag sidder på langs samt, at der er en integreret holder til skaftet. 
a brand of FREUDENBERG