Vileda Steam XXL – den ekstra brede gulvdampmoppe


Artikkel nummer: 161609

Vileda Steam XXL er Steam dampmoppens storebror. Den sparer dig meget tid, da den kan rengøre store gulvarealer enkelt og på mindre tid, på grund af det ekstra brede moppehoved.


PRODUKTEGENSKABER


1. Dræber 99,9 % af bakterierne

Der er ikke brug for kemikalier og andre rengøringsmidler der kan skade dine gulve, for Steam XXL anvender varm damp til at fjerne 99,9 % af bakterierne og andre uhygiejniske pletter på gulvet.

2. Klar på 15 sekunder

Gulvdampmoppen XXL har 1550 watt-effekt og opvarmes på blot 15 sekunder, hvilket gør din personlige rengøringsrutine hurtigere.

3. Ideel til store gulvarealer

Viledas Steam XXL er et ideelt supplement til store husholdninger (fra 100 m²), da det ekstra brede moppehoved på 40 cm., rengør større områder hurtigt og grundigt og på mindre tid end med en almindelig moppe og spand.

MERE INFORMATION om Steam XXL – stor gulvdampmoppe

MERE INFORMATION om Steam XXL – stor gulvdampmoppe

Dette produkt hjælper dig effektivt og nemt med at rengøre store dele af dit hjem og giver dig dermed mere tid til de sjovere ting i livet. Hvis du har brug for at rengøre rum på mere end 100 m², vil denne dampmoppe blive et af dine foretrukne husholdningsredskaber. Det ekstra brede moppehoved på 40 cm sikrer hurtig rengøring af enhver type gulv. Den rektangulære form hjælper dig med at nå hjørner eller andre trange steder - selv under møbler. I nogle tilfælde er det ikke nok at vaske gulvet med en almindelig moppe, hvis du vil gøre dine gulve rene. Viledas Steam XXL hjælper dig med at opnå en hygiejnisk rengøring i din husholdning og reducerer samtidig tiden du bruger på gulvrengøring. Dens høje effektivitet og hygiejniske evne til at dræbe 99,9 % af bakterier* og urenheder, vidner om dampmoppen XXLs overlegenhed i forhold til de fleste andre rengøringsprodukter. Det tager desuden kun 15 sekunder at varme vandet op! En grøn LED-lampe fortæller dig hvornår strømmen på din Steam XXL er tændt. Gulvdampmoppen XXLs styrke i forhold til almindelige gulvmopper er at dette produkt virker helt uden tilsatte kemikalier. Bare damp. Det er det hele. Således garanterer vi en ikke-giftig og emissionsfri rengøringsoplevelse i dit hjem. Hvis du har børn eller kæledyr, er dette en meget vigtig faktor at overveje, før du vælger din personlige højtydende gulvdampmoppe XXL. Ved at bruge tæppemundstykket kan den store gulvmoppe opfriske tæpper på få sekunder. Du kan endda regulere effekten på grund af variable dampindstillinger, så du kan arbejde på alle slags sarte gulvoverflader. Den elektroniske enhed leveres med en superabsorberende mikrofiberpude og indeholder en kande til opfyldning. Den holdbare mikrofiberpude er genanvendelig og rigtig let at vaske i din vaskemaskine. Læg den blot i vaskemaskinen næste gang, og vask den helt op til 60°. For en bedre rengøringsevne anbefaler vi at du vasker gulvmoppepuden efter brug. Når du har brugt den i længere tid, anbefaler vi at du køber en ny til din store dampmoppe. Anskaf dig din helt nye Steam XXL, og minimer din arbejdsbyrde i hjemmet!

*Testet på E.Coli bakterier

NY FORBEDRET DESIGN for Vileda Steam XXL

1

Miljøvenlig

Da den store gulvdampmoppe gør brug af damp, behøver din rengøringsproces ikke at inkludere nogen kemikalier. Ved at anvende damp forbliver dit hjemmemiljø trygt og rent.
2

Syv meter ledning

Steam XXL leveres med en ekstra lang ledning for at kunne nå rundt i hele dit hjem. Ledningen er syv meter lang.
3

Til alle typer gulve

Denne højtydende gulvdamprenser kan bruges på alle hårde overflader; tæpper, linoleum, parket og endda sarte gulvbelægninger.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

XXL dampmoppen er designet og konstrueret til brug på gulve og fliser. 99,9 % af bakterierne kan dræbes ved brug af denne elektriske dampmoppe.
Steam XXL er større end sin forgænger, men den kan stadig let gemmes væk. Den passer i almindelige kosteskabe og bruger moderat plads. Den vejer kun 2,3 kg hvilket gør den nem at manøvrere rundt med.
Du må ikke fylde vaskemiddel i dampmoppens tank. Den virker ikke med rengøringsmidler, rensemidler eller andre kemikalier. Det er desuden heller ikke nødvendigt at anvende kemikalier. Den store dampmoppe bruger dampens energi til at rengøre dine gulve, og den er udelukkende afhængig af den naturlige rengøringsevne.
Ja, du kan bruge Steam XXL på hårdt forseglede gulve, eksempelvis fliser, vinyl, træ og laminat. Reguler mængden af damp til mere sarte gulvoverflader, og afprøv moppen i et lille hjørneområde før rengøring.
a brand of FREUDENBERG