Vileda Steam – dampmoppe til alle typer gulve


Artikkel nummer: 161599

Vileda Steam dampmoppe opvarmes på 15 sekunder og rengør dine gulve hurtigt og nemt ved hjælp af varm damp. Denne dampmoppe fjerner alle slags pletter, snavs og fedtmærker. Den bruges på alle slags gulve - selv tæpper.

PRODUKTEGENSKABER


1. Dræber 99,9 % af bakterierne

Dampmoppen dræber effektivt 99,9 % af bakterierne på dine gulve og skaber et sikkert og hygiejnisk miljø i dit hjem.

2. Nem manøvrering

Med Vileda Steam kan du nemt rengøre og manøvrere ind i hjørnerne med det trekantede mundstykke. Dens kompakte form og design gør at den hurtigt og enkelt kommer over alle gulvflader.

3. Variabel dampindstilling

Den højtydende dampmoppe har en praktisk strømindstilling (skift mellem minimum og maksimum) for også at kunne anvendes på mere sarte gulve.

MERE INFORMATION om Vileda Dampmoppe

MERE INFORMATION om Vileda Dampmoppe

Der er ikke brug for kemiske rengøringsmidler da damp sammen med mikrofiberpuden på denne dampmoppe dræber 99,9 % af bakterierne* på alle gulve. Den praktiske dampmoppe til alle slags gulve har en variabel dampindstilling. Du indstiller enkelt dampintensiteten fra maksimum til minimum for at dampe f.eks. sarte gulve rene. Moppen er nem at manøvrere på grund af det drejende moppehoved. Den måler 126 cm og vejer kun 2,3 kg hvilket gør det til et kompakt redskab, som er let at manøvrere rundt med. Takket være de medfølgende mikrofiberpuder er denne dampmoppe ideel til både trægulve og tæpper, når du sætter det praktiske tæppemundstykke på basen. Når det er på, kan du endda bruge moppen til damprensning af polstrede genstande, tæpper og madrasser. Håndtaget har gode ergonomiske egenskaber og gør brugen af dampmoppen mere dynamisk og nem. Du kan rengøre op til 120 m² med en fuld vandtank (400 ml). Hvis du bor i et område med meget kalk i vandet, skal du sørge for kun at bruge destilleret vand i dampmoppen. Anskaf den nu og gør dine daglige gøremål meget nemmere!

*Testet på E.Coli bakterier

Let at manøvrere dampmoppen

1

Trekantet bevægeligt moppehoved

Let at manøvrere rundt om genstande eller møbler, og den trekantede form på moppehovedet gør den ideel til hjørnerengøring
2

2 mikrofiberpuder

To vaskbare mikrofiberpuder fjerner selv de mest vanskelige pletter og snavs
3

Tæppemundstykke

Moppen leveres med et tæppemundstykke der hjælper dig med at gøre dine tæpper rene med damp

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Dampmoppen har indstillinger for forskellige dampintensiteter og kan dampe dine gulve i op til 28 minutter med en fuld vandtank.
En dampmoppe fungerer ved hjælp af tre komponenter: vand, temperatur og tryk. Den varme og kraftige vanddamp blødgør enhver form for indgroet og vanskelig snavs ved at opløse det. Trykket løsner det fra gulvet, og her behøver det kun at blive tørret op med mikrofiberpuden.
Mikrofiberpuderne på dampmoppen fjerner snavs og pletter fra dine gulve, som dampomoppen har blødt op. Puderne er lavet af 91 % polyester og 9 % andre materialer. De kan vaskes og genanvendes.
Dampen fordamper med det samme, hvilket efterlader dine gulve tørre. Hvis du er nødt til at arbejde lidt længere på nogle pletter, kan der være lidt vand bagefter, som du eventuelt kan tørre af med en klud. Vent til vandet er kølet ned.
Nej, din dampmoppe erstatter ikke en støvsuger og er kun et praktisk ekstraredskab. Når du er færdig med at støvsuge, kan moppen hjælpe dig med at fjerne vanskelige pletter på gulvet. Derudover renser dampmoppen dit gulv hvilket en støvsuger ikke kan gøre alene.
a brand of FREUDENBERG