Vileda Microfibre Recycled – 100% genanvendt plastik


Artikkel nummer: 168311

Vileda Microfiber recycled er en klud produceret af 100% genanvendt plastik, hvilket gør den til et mere miljøvenligt valg, 
når du vælger rengøringsredskaber til dit hjem. 

  • Mikrofiberklud af 100% genanvendt plastik
  • Produceret af genanvendte plastikflasker
  • Holdbar og vaskbar rengøringsklud
  • Uovertruffen rengøringsevne
  • Skinnende rent uden striber
  • Høj sugeevne takket være mikrofiber 

MERE INFORMATION

 

Vileda Microfibre Recycled er ideel til den rengøring i køkkenet eller på badeværelset, ja faktisk hele hjemmet. Husk dog altid at anvende forskellige klude, så bakterier ikke flyttes mellem forskellige rum. Mikrofiber fjerner snavs, fedtpletter og endda mindre krummer og endda uden at bruge rengøringsmidler. Mikrofiber opsamler og fanger snavset og kan faktisk rengøre overflader med vand alene. Ved at vælge en rengøringsklud der er produceret af gamle plastikflasker, sparer du naturen for både produktion af ny plastik, samt genrbug af plastik der kunne være endt i naturen. Vælg miljøvenligt når du næste gang skal have en ny rengøringsklud, vælg en mikrofiberklud produceret af genanvendt plastik fra Vileda. 

PRODUKTEGENSKABER


1.

Genanvendt plastik

Kluden er produceret af 100% genanvendt plastik fra plastikflasker. Det er dermed en klud som anvender allerede eksisterende plastik, i stedet for at producere ny plastik. Kluden tilbyder en bæredygtig og miljøvenlig tilgang til valg af rengøringsredskaber til dit hjem.

2.

Uovertruffen rengøringsevne

Mikrofiber er noget af det mest effektive, når det kommer til rengøring. Mikrofibrene opsamler både væske og snavs, og efterlader dit hjem skinnende rent.

3.

Høj sugeevne

Takket være mikrofibrene har kluden en høj absorberingsevne, også selvom det er større mængder væske der spildes. Kluden er perfekt til overflader med høj glans og forkromede overflader, som efterlades blanke og stribefri.

a brand of FREUDENBERG