Vileda VIVA Air UltraLight – udendørs paraplytørrestativ


Dette udendørs paraplytørrestativ er fantastisk til din have. Det er forsynet med et betræk til beskyttelse mod regn, samt jordsokkel til montering i beton. 


Produktegenskaber


1. 50 meter tørresnor

Tørrestativet giver 50 meter tørresnor til tørring af vasketøj. Det svarer til 4-5 vaskemaskiner, hvilket gør det til det perfekte valg til større husstande.

2. Jordsokkel

Ultralight tørrestativet indeholder jordsokkel med låg, til montering i beton og/eller i græsplæne i din have. Brug den medfølgende base for at sikre at tørrestativet bliver i jorden.

3.

Beskyttelsesbetræk

Hvis du vil hænge dit tøj på rene tøjsnore, skal du bruge det medfølgende betræk ,til at beskytte dit udendørs tørrestativ ved dårligt vejr.

MERE INFORMATION om Vileda VIVA Air UltraLight

MERE INFORMATION om Vileda VIVA Air UltraLight

Dette udendørs tørrestativ er en perfekt tilføjelse til at tørre dit vasketøj udendørs. De fire robuste arme giver en tørreplads på 50 meter,  hvilket svarer til ca. fire til fem vaskemaskiner. For at beskytte linerne når stativet ikke er i brug, skal du blot trække det medfølgende betræk ned over det sammenklappede tørrestativ.. Armene tilbyder også ekstra kroge til tøjbøjler og andre ting. Højden på tørresnorene er justerbar. Jordspydet  kan sættes i din have og fyldes med beton for at sikre den i jorden. Stativet er produceret i et vejrbestandigt materiale og er også modstandsdygtig overfor UV-stråling og varme. Aluminiumspælen vejer 3,7 kg. Tørring af tøjet på en varm sommerdag ved hjælp af UltraLight er komfortabelt og nemt. Det medfølgende betræk beskytter tørrestativet mod snavspartikler og regn, så tørresnorene forbliver rene til næste gang du skal tørre tøj udendørs. 

NYT FORBEDRET ALUMINIUMTØRRESTATIV

1

Vejr- og UV-sikkert

Dette holdbare udendørs tørrestativ er produceret i et vejrbestandigt materiale. Det er også UV-resistent.

2

Opbevaring

For at opbevare dit tørrestativ indendørs, kan du hænge det i krogen øverst på stativet.

3

Beskyttelsesbetræk

Bevar tørresnorene rene mellem hver anvendelse, ved at trække det medfølgende beskyttelsesbetræk ned over stativet, når du er færdig med at bruge det.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

VIVA Air UltraLight kan sættes i jorden med en jordsokkel som skal sættes i beton, og som kan lukkes med et låg, hvis du vil opbevare dit tørrestativ.
Målene på det roterende tørrestativ er 197 x 14 x 14 cm.
Snorene mellem rammen giver et tørreareal på 50 meter.
Op til fem vaskemængder kan hænge på dette roterende tørrestativ på en gang. Hvis du vælger at medtage store lagener og lignende, reduceres pladsen selvfølgelig.
De robuste snore fungerer uden tøjklemmer når man bruger dem til større ting. Men hvis du vil tørre t-shirts og undertøj, skal du bruge klemmer for at sikre at dit tøj ikke flyver væk.
a brand of FREUDENBERG