Vileda Surprise – tørrestativ med udtræksbare vinger


Vileda Surprise er et indendørs tørrestativ med udtræksbare vinger, som er perfekt til alle med begrænset opbevaringsplads. Det praktiske og kompakte design og muligheden for at udvide de tværgående vinger for at få ekstra plads sikrer bekvemmelighed og komfort.

Produktegenskaber


1. Ekstra plads

Vileda Surprise tørrestativ har udtræksbare vinger, og tilbyder hele 20 m. tørresnor, når de er trukket ud.

2. Aluminiums tørresnore

Tørresnorene er ekstra tykke og lavet af aluminium, hvilket sikrer et meget stabilt stativ, samt forebygger streger og krøller på dit tøj, når det har hængt til tørre.

3. Sokkeholder

Anvend sokkeholderen til mindre stykker tøj, så som sokker og undertøj. Du slipper for at bruge klemmer og efterlade støre plads til dine større stykker tøj.

MERE INFORMATION om Vileda Surprise-tørrestativet

MERE INFORMATION om Vileda Surprise-tørrestativet

Er du træt af det desperate forsøg på at få plads til alt dit vasketøj på et almindeligt tørrestativ? Og du har simpelthen ikke nok opbevaringsplads til et endnu større tørrestativ? Så er Vileda Surprise -tørrestativet den perfekte løsning for dig! Med de udtræksbare vinger kan du have alt tøjet på det. Du kan bruge det lukket uden vingerne hvis du har en mindre bunke vasketøj, eller du kan trække vingerne ud for at få mere tørreplads. Når vingerne er skubbet ind, måler stativet 110 cm, men det kan blive op til 178 cm når det er helt udfoldet. Takket været X-benene, er det også supernemt og hurtigt at folde stativet sammen igen. I den kompakte form kan det næsten opbevares overalt uanset om det er i badeværelset, ved siden af et bord eller bare lænet op af en væg i entréen. Surprise-tørrestativet har integrerede hjul, som nemt tillader dig at flytte tørrestativet rundt, selv når det er fuldt læsset med vasketøj. Derudover sørger et sikkerhedsled for at tørrestativet ikke pludselig folder sammen, når det bliver brugt. Denne model indeholder også en sokkeholder til små beklædningsgenstande som for eksempel sokker og undertøj. Aluminiumtørresnorene på Vileda Surprise-tørrestativet er super stabile og holdbare, og de er ekstra tykke for at undgå krøller i tøjet, hvilket efterfølgende gør strygning af skjorter nemmere og hurtigere. Du vil aldrig være nødt til at vente med at hænge flere skjorter, jakker og jeans på dit tørrestativ - takket være Vileda Surprise-tørrestativet kan du tørre alt dit vasketøj på én gang. Køb det, prøv det, elsk det!

PRODUKTEGENSKABER

1

Sikkerhedsled

For at undgå at det fyldte tørrestativ pludselig folder sig sammen, har Surprise-tørrestativet en et smart sikkerhedsled som holder stativet åbent. Placer det omhyggeligt før brug.
2

Hæng dit vasketøj op

Tørrestativet kan udvides og tilbyder ekstra tørreplads til dit vasketøj. Du skal blot trække vingerne ud, for at få mere plads til at hænge dit vasketøj op.
3

Opbevaring

Tørrestativet kan foldes sammen takket være X-benene. Med det smarte og kompakte design og de integrerede hjul kan Vileda Surprise-tørrestativet opbevares i køkkenet, badeværelset, tørrerummet eller hvor som helst i dit hjem.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Dette tørrestativ er designet til indendørs brug og er ikke beregnet til at tørre tøj udendørs. Du kan dog godt benytte det under overdækkede områder i din have, gård, på din terrasse eller altan.
De kompakte dimensioner på det foldede tørrestativ er 60,5 cm x 5 cm x 131,5 cm
De ekstra tykke tørresnore er lavet af aluminium, mens de tværgående snore og rammen er lavet af zinkbelagt stål.
Desværre, højden på Vileda Surprise er ikke justerbar, men vi har en bred vifte af alternative tørrestativer til indendørs og udendørs brug med mulighed for andre højder.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback, eller hvis du har brug for mere information, kontakt venligst vores kundeservice via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/ . Vores kundeservicemedarbejdere vil meget gerne hjælpe dig med ethvert produktrelateret problem.