Vileda Surprise – tørrestativ med udtræksbare vinger


Vileda Surprise er et indendørs tørrestativ med udtrækbare vinger, som er perfekt til alle med begrænset opbevaringsplads. Det praktiske og kompakte design med muligheden for, at udvide de tværgående vinger for at få ekstra plads, sikrer bekvemmelighed og komfort.


Produktegenskaber


1. Ekstra plads

Vileda Surprise tørrestativ har udtrækbare vinger, og tilbyder hele 20 m. tørresnor, når de er trukket ud.

2. Aluminiums tørresnore

Tørresnorene er ekstra tykke og lavet af aluminium, hvilket sikrer et meget stabilt stativ, samt forebygger striber og krøller på dit tøj, når det har hængt til tørre.

3. Sokkeholder

Anvend sokkeholderen til mindre stykker tøj, så som sokker og undertøj. Du slipper for at bruge klemmer og giver ekstra plads til dine større stykker tøj.

MERE INFORMATION om Vileda Surprise-tørrestativet

MERE INFORMATION om Vileda Surprise-tørrestativet

Er du træt af det desperate forsøg på at få plads til alt dit vasketøj på et almindeligt tørrestativ? Og du har simpelthen ikke nok opbevaringsplads til et endnu større tørrestativ? Så er Vileda Surprise -tørrestativet den perfekte løsning for dig! Du kan bruge det lukket uden vingerne, hvis du har en mindre bunke vasketøj, eller du kan trække vingerne ud og at få mere tørreplads. Når vingerne er skubbet ind, måler stativet 110 cm, men det kan blive op til 178 cm når det er helt udfoldet. Takket været X-benene, er det også super nemt og hurtigt at folde stativet sammen igen. I den kompakte form kan det næsten opbevares overalt. Surprise-tørrestativet har integrerede hjul, som nemt tillader dig at flytte tørrestativet rundt, selv når det er fuldt læsset med vasketøj. Derudover sørger et sikkerhedsled for at tørrestativet ikke pludselig folder sammen, når det er i brug. Denne model indeholder også en sokkeholder til små beklædningsgenstande, som for eksempel sokker og undertøj. Aluminiumtørresnorene på Vileda Surprise-tørrestativet er super stabile og holdbare, og de er ekstra tykke for at undgå krøller og striber på tøjet efter tørresnore, hvilket letter den efterfølgende strygning. Du vil aldrig være nødt til at vente med at hænge flere skjorter, jakker og jeans på dit tørrestativ - takket være Vileda Surprise-tørrestativet kan du tørre alt dit vasketøj på én gang!

PRODUKTEGENSKABER

1

Sikkerhedsled

For at undgå at det fyldte tørrestativ pludselig folder sig sammen, har Surprise-tørrestativet et smart sikkerhedsled, som holder stativet åbent. Placer det omhyggeligt før brug.

2

Hæng dit vasketøj op

Tørrestativet kan udvides og tilbyder ekstra tørreplads til dit vasketøj. Du skal blot trække vingerne ud. På den måde får du mere plads til at hænge dit vasketøj op.

3

Opbevaring

Tørrestativet kan let foldes sammen takket være X-benene. Det smarte og kompakte design, gør det let at opbevare, placere og flytte Vileda Surprise-tørrestativet, selv når det er i brug.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Dette tørrestativ er designet til indendørs brug og er ikke beregnet til at tørre tøj udendørs. Du kan dog godt benytte det under overdækkede områder i din have, gård, på din terrasse eller altan.
De kompakte dimensioner på det foldede tørrestativ er 60,5 cm x 5 cm x 131,5 cm
De ekstra tykke tørresnore er lavet af aluminium, mens de tværgående snore og rammen er lavet af zinkbelagt stål.
Desværre, højden på Vileda Surprise er ikke justerbar, men vi har en bred vifte af alternative tørrestativer til indendørs og udendørs brug med mulighed for andre højder.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller feedback, eller hvis du har brug for mere information, kontakt venligst vores kundeservice via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/ . Vores kundeservicemedarbejdere vil meget gerne hjælpe dig med ethvert produktrelateret problem.
a brand of FREUDENBERG