Vileda Sunshine Premium – kompakt udendørs paraplytørrestativ


Vileda Sunshine Premium byder på en smart konstruktion, et holdbart materiale og en stor tørreplads på 40 m. Tør dit tøj, sengetøj, gardiner og andet vasketøj hurtigt og effektivt med dette pladsbesparende udendørs tørrestativ.

Produktegenskaber


1. Justerbar højde

Juster enkelt højden fra 1,60 m op til 1,90 m.

2. 40 meter tørresnor

Når Sunshine Premium-tørrestativt er fuldt udslået, giver det 40 meter tørresnor til dit vasketøj. Dette er nok plads til op til tre store maskinvaske.

3. Nem montering

Indsæt blot hovedstangen i jordspyddet, og tilføj den øverste del på nem vis. Det tager kun et par minutter at samle tørrestativet.

MERE INFORMATION om Vileda Sunshine Premium

MERE INFORMATION om Vileda Sunshine Premium

Tøjtørring er en tilbagevendende opgave i en husholdning. Det største problem med de fleste tørrestativer er: "Hvor opbevarer jeg det?" De fleste tørrestativer er klodsede, bruger meget plads og er i vejen for møbler eller endda hele rum. Vileda Sunshine Premium løser dette problem da det bruges og opbevares udenfor, og det har desuden et smalt og effektivt design. Tørrestativet giver en enorm tørreplads på hele 40 meter tørresnor og bruger næsten ingen plads. Med en spændvidde på kun 2,20 meter er dette tørrestativ perfekt til mindre haver og lignende udendørsarealer. Det pladsbesparende design giver plads til tre store maskinvaske, herunder tunge stoffer såsom dyner, sengetøj, tæpper eller håndklæder. Et vejrbestandigt beskyttelsesbetræk er inkluderet sammen med dette tørrestativ, for at sikre ekstra lang holdbarhed og bæredygtighed. Brug det til at beskytte tørresnorene for vejr og vind, når det ikke er i brug. Designet i robust aluminium gør dette tørrestativ endnu mere vejrbestandigt. For din fulde tilfredshed leveres dette kompakte udendørs tørrestativ med tre års garanti.

VILEDA SUNSHINE PREMIUM – HURTIG OG NEM MONTERING

1

Forbered hovedstangen

Placer hovedstangen i jorden, og indsæt den nederste stang så den fastgøres ordentligt.
2

Tilføj den øverste del

Sæt den øverste stang foroven på den nederste hovedstang, og fastgør dem indtil de to mærker matcher. Herefter kan du justere hovedskruen.
3

Juster højden på tørrestativet

Træk i snoren for at åbne tørrestativet. Brug det integrerede håndtag til at justere højden samt det indtegrerede beskyttelsesbetræk, når stativet ikke er i brug.

Produktdetaljer
 

Ofte stillede spørgsmål

Ja, takket være paraplysystemet kan tørrestativet hurtigt sættes op når du har brug for det. Du styrer den med et håndtag og en et snoresystem.
Det robuste aluminiumsmateriale gør tørrestativet modstandsdygtig overfor vejr og vind. Brug det medfølgende beskyttelsesbetræk til at beskytte stativet mod vejr og vind, når det ikke er i brug.
Sammenfoldet er målene for den roterende udendørs tørresnor: • Sammenfoldet bredde: 120 cm • Sammenfoldet dybde: 17,6 cm • Sammenfoldet højde: 15,1 cm
a brand of FREUDENBERG