Vileda Rewind 4 – væghængt tørrestativ

Artikkel nummer: 159761

Vileda Rewind 4 tørrestativ er det perfekte valg til effektiv tøjtørring på et begrænset boligareal. Dette vægmonterede tørrestativ har udtrækbare tørresnore, hvilket er en en fantastisk løsning for folk, der har pladsmangel i mindre boliger.


Produktegenskaber


1. Fleksibelt design

Rewind 4's fleksible design sparer meget mere plads end andre tørrestativer, hvilket gør det perfekt til små boliger.

2. Nem montering

Monter enkelt det justerbare vægtørrestativ. Beslag og skruer er inkluderet i produktpakken, så du skal bare vælge et passende sted på din væg, og hænge tørrestativet op der.

3.

Udtrækbar

Når det er fuldt udtrukket, kan Rewind 4-tørrestativet opnå en længde på fire meter, hvilket giver masser af brugbar tørreplads. Efter brug kan du enkelt folde det sammen til den oprindelige lille størrelse.

MERE INFORMATION om Rewind 4 væghængt tørrestativ

MERE INFORMATION om Rewind 4 væghængt tørrestativ

At tørre tøj kan være en tids- og pladskrævende proces, specielt når man bor småt.  Når plads er en sjælden og værdifuld ressource kan almindelige tørrestativer hurtigt blive et problem. Heldigvis løser Vileda Rewind 4- tørrestativet dette problem takket være det  fleksible design. Det består af fire tørresnore (også tilgængelig som en model med seks snore), som kan forlænges op til fire meter i længden for at tilbyde hele 16 meter tørreplads. Når du ikke bruger det, kan du enkelt trække tørresnorene ind til deres oprindelige position. Vægtørrestativet bliver dermed reduceret til et lille beslag på din væg og kan monteres hvor som helst, uanset om du foretrækker det på dit badeværelse, din altan eller i dit køkken. Dette giver meget nem og ukompliceret opbevaringsplads uden at blokere din vej eller dine møbler. Rewind 4-vægtørrestativet er et af de mest pålidelige indendørs tørrestativer på markedet med praktiske plastholdere og justerbare snore. Tørrestativet er velegnet både til tøj der kan foldes straks efter tørring og det, der skal stryges efter vask. Selv tungere tøj og tekstiler kan tørres på disse tørresnore. Store lagner, dyner, sengetøj og pudebetræk kan nemt hænges op på tørresnoren. Anskaf dit eget Vileda Rewind 4- tørrestativ til indendørs eller udendørs brug med det samme, og oplev alle de mange fordele ved pladsbesparende tøjtørring!

VILEDA REWIND 4 – VÆGMONTERET TØRRESTATIV

1

Diskret design i plastik

Tørrestativets diskrete design i plastik passer nemt ind i dit bolig, uden at tage for meget plads og forstyrre øjet.

2

Minimalt pladsbehov

Når det ikke er i brug, kan du blot trække tørresnorene ind og reducere tørrestativet til et lille plastbeslag på din væg

3

Pladsbesparende med stor kapacitet

Hele 16 meter tørresnor betyder at det vægmonterede tørrestativ har masser af brugbar plads

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Det væghængte Rewind 4-tørrestativ kan holde i mange år hvis det håndteres med omhu. Vær blot forsigtig med ikke at overbelaste det med tungt vasketøj, for plastmaterialet kan gå i stykker ved for stort et tryk.
Dette vægtørrestativ måler 6,5 x 6,5 x 37 cm. Det behøver ikke meget plads og kan monteres i dit badeværelse, køkken eller bryggers.
Ja, når du hurtigt og enkelt har monteret Rewind 4 med de medfølgende skruer og beslag på en passende vægoverflade, skal du blot trække de fire tørresnore ud, når du skal hænge dit vasketøj op og trække dem ind igen, når du er færdig.
Nej, med en vægt på 440 g er Rewind 4-tørrestativet nemt at løfte og håndtere hvilket gør det langt mere robust end de fleste tørrestativer.
a brand of FREUDENBERG