Vileda Express – radiatortørrestativ til pladsbesparende tørring af vasketøj

Artikkel nummer: 157335

Express radiatortørrestativet er den perfekte løsning til mindre mængder vasketøj, der har brug for at tørre hurtigt.


Produktegenskaber


1. Justerbare arme

Du kan justere de bærende arme og tilpasse stativet. Det garanterer fleksibilitet og komfort, fordi du kan indstille dit nye stativ helt efter dine behov.

2. Stærkt og solidt materiale

Armene sikrer dig stabil støtte til dit vasketøj. Dette gør stativet ekstra holdbart.

3. Sammenklappeligt design

Efter at have tørret dit vasketøj klapper du stativet sammen, og du nemt kan opbevare det i et skab. Dette produkt er pladsbesparende og kan med fordel bruges i små hjem.

MERE INFORMATION omkring Vileda Express – Radiatortørrestativet

MERE INFORMATION omkring Vileda Express – Radiatortørrestativet

Vileda Express radiatortørrestativet er den ideelle tilføjelse til dit hjem til de mindre tøjvaske. Det justerbare stativ giver dig tre meter tørresnor, og det kan nemt installeres på din radiator med det fleksible og sammenklappelige design. Det nemt at flytte, og det er fleksibelt takket være de justerbare bærende arme der passer på alle slags radiatorer eller lignende genstande. Som en smart udvidelse af dine varmeapparater skaber det plads til håndklæder og mindre stykker vasketøj der hurtigt kan blive opvarmet og tørret. Det sammenklappelige design gør det særligt brugervenligt i mindre boligforhold som en lille lejlighed eller i en campingvogn. Det passer selvfølgelig også ind i større rum som badeværelset eller køkkenet. Anskaf dig dit eget Express radiatortørrestativ i dag, det er en nem og effektiv måde at tørre de mindre mængder vasketøj på!

Anvendelse af Vileda Express Radiatortørrestativet

1

Klap stativet ud

Klap stativet ud ved at åbne de fleksible arme

2

Juster længden

Juster armene på stativet så de passer til dimensionerne på din radiator.

3

Lås armene fast

Sæt krogene på de bærende arme fast på radiatoren, indtil de sidder helt fast og har et solidt greb. Nu kan du hænge dit vasketøj på tørrestativet.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Du kan tørre håndklæder, klude eller mindre stykker tøj som sokker og undertøj på radiatorstativet. Undlad venligst at bruge det til store ting som sengetøj eller gardiner.
Ja, konstruktionen og brugen af dette tørrestativ er utroligt nem. Du skal bare klappe de udvidelige arme ud og sætte dem fast på din radiator.
Dimensionerne på dette stativ er 41 cm × 28,5 cm.
Radiatorstativet vejer ca. 422 g.
Dette stativ giver dig tre meter tørresnor hvilket svarer til en lille vask og gør stativet til det perfekte valg til de spontane tørringer af vasketøj.
a brand of FREUDENBERG