Vileda Doble – justerbart tørrestativ for mere plads


Artikkel nummer: 157246

Vileda Doble tørrestativet har et fleksibelt design, der giver dig muligheden for, at have to almindelige tørrestativer ved siden af hinanden. Fleksibilitet og alsidighed er kodeordene ved moderne tørrestativer, og det finder du også ved dette produkt.


Produktegenskaber


1. Solidt stål

Stålrammen på Doble-tørrestativet gør det ekstra modstandsdygtigt overfor tryk og ydre skader, og gør det yderst holdbart og stabilt.

2. Fleksibelt design

Skab et større stativ og dermed mere tørreplads. Træk stativet ud til hele to tørrestativer ved siden af hinanden og skub blot stativet sammen igen, når du ikke længere har brug for den ekstra plads.

3. 22 meter tørresnor

Når stativet er komplet udfoldet, giver Doble tørrestativet 22 meter tørresnor, til dit vasketøj.

MERE INFORMATION omkring Vileda Doble tørrestativ

MERE INFORMATION omkring Vileda Doble tørrestativ

Vileda Doble fleksibelt design der giver dig muligheden for, at have to almindelige tørrestativer ved siden af hinanden. Kodeordene ved moderne tørrestativer er fleksibilitet og alsidighed. Dette indendørs stativ giver op til 22 meter tørresnor til forskellige former for vasketøj såsom jakker, bukser, tæpper, dørmåtter eller et stort håndklæde. Det er udstyret med fleksible hjul, der gør stativet let og bekvemt kan flyttes rundt i dit hjem, selv når det er i brug.. Det kan endda bruges som udendørs tørrestativ på solrige dage. Udnyt den store fleksibilitet, og glæd dig til en hurtig og nem tørreproces. Vileda Doble-stativet kommer med en ekstra sokkeholder, der kan bruges som kroge og klemmeerstatning til dine mindre tøjstykker, som sokker og undertøj. 

Sådan bruger du Vileda Doble tørrestativ

1

Fold benene ud

Anbring Doble-stativet i en opretstående position og monter hjul på tørrestativets ben.
2

Træk tørrestativet ud

Vælg om du har brug for et eller hele to stativer ved siden af hinanden, ved at trække stativet ud.
3

Hæng dit vasketøj op

Hæng dit vasketøj på de stabile aluminiumsstænger. Du kan anvende den inkluderede røde sokkeholder til mindre tøjstykker som sokker og undertøj.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Doble tørrestativet har kun brug for at par nemme monteringer, for at være klar til brug. Det nemme ledsystem gør sammenklapningen og udfoldningen af stativet ekstra nemt.
Takket være den solide stålramme og de robuste aluminiumstænger passer dette stativ til både lette og tunge typer tøjstykker som skjorter, jakker, bukser eller nattøj. Det kan også tørre større stoffer som tæpper, dyner, håndklæder eller sengetøj.
Ja, blandingen af forstærket stål og aluminiumsmateriale gør dette indendørs tørrestativ meget holdbart hvis du ikke putter for mange ting på det.
Med en maksimal tørreplads på 22 m er dette tørrestativ i stand til at klare to store maskinfulde på en gang.
Fuldt opslået er dimensioner 105–209 x 60 x 97 cm. Du kan frit justere bredden mellem 1,05 m og 2,09 m.
a brand of FREUDENBERG