Vileda Aluminium 100 – tørrestativ i aluminium

Artikkel nummer: 157337

Dette tørrestativ i aluminium er velegnet til både indendørs- og udendørs brug. Tørrestativet tåler vejr og vind, og dets aluminiumsrammer er rustfri. Ekstra tykke tørresnore forhindrer tøjet i at krølle. Aluminiumsstativet har plads til 1-2 maskinvaske.


Produktegenskaber


1. Tåler regnvejr, rustfri

Aluminiumsstativet er lakeret og kan nemt anvendes til at hænge dit vasketøj til tørre på udenfor på altanen, i din have eller på din terrasse. Ingen risiko for rust.

2. 100 % aluminium

Stængerne på dette letvægtsstativ er af 100 % rustfri aluminium. Tørresnorene er ekstra tykke, hvilket giver mindre risiko for at tøjet krøller, når det hænger på stativet.

3. Sokkeholdere

Det sammenklappelige tørrestativ i aluminium er udstyret med sokkeholdere, til at tørre de mindre stykker vasketøj på, fx sokker og undertøj helt uden tøjklemmer.

MERE INFORMATION omkring Vileda Aluminium 100

MERE INFORMATION omkring Vileda Aluminium 100

Ligegyldigt på hvilket tidspunkt af året det er, tørrer dette aluminiumsstativ dit tøj på en varm sommeraften eller en frisk efterårsmorgen uden at ruste. Udendørs- og indendørs brug garanterer dig maksimal komfort ved din daglige vaskerutine. Når du klapper tørrestativet sammen ved hjælp af transportlåsen, kan du nemt opbevare det og på samme tid spare plads. Det forstærkede materiale på dette tørrestativ er af 100 % aluminium. Det betyder at tørrestativet er vejrbestandig og let i vægt. 20 meter tørreplads gør dig i stand til at hænge en stor mængde vasketøj op på Aluminium 100 (op til to maskinfulde). For at udvide tørrestativet skal du blot folde venstre og højre vinge ud. Du kan endda sætte en bøjle på siderne af dette stativ. Tunge stykker tøj kan hænges over en arm eller stang på stativet, og mere mindre tøjstykker kan hænges på en af de ekstra sokkeholdere. På den måde kan du separere en rengøringsklud fra det andet tøj. Tørrestativet med aluminiumsstænger har et fast fodfæste som sørger for stabilitet, der kan modstå de fleste vejrforhold. XXL-aluminiumsstængerne styrker dets stabilitet endnu mere. Sig farvel til det vakkelvorne tørrestativ! Alluminium stativet er det perfekte valg til både indendørs og udendørs brug!

NYT FORBEDRET TØRRESTATIV I ALUMINIUM

1

X-ben

Aluminium-tørrestativet er konstrueret med X-formede ben for at opnå maksimal stabilitet.
2

Kompakt og let

Tørrestativet i aluminium er kompakt og vejer to kg. Det er let at flytte rundt omkring i huset.
3

Sammenklappelig

For at spare plads klappes Aluminium 100-tørrestativet fladt sammen og gemmes væk i et skab eller kosteskab med dine andre tørre- eller rengøringsartikler.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Udover at du kan bruge dit stativ indendørs, kan stativet også anvendes til at tørre dit vasketøj udenfor eftersom det er vejrfast.
Størrelsen på det udklappede aluminiumstativ er: H 92, L 167, B 56 cm. Det kan nemt anbringes i en gang eller udenfor på en altan. Det kan klappes fladt sammen og sættes væk uden at det bruger alt for meget plads.
Aluminium 100 giver dig 20 meter tørresnor når det er klappet helt ud. Det giver dig tilstrækkelig plads til nemt og bekvemt at hænge to maskinfulde tøj ud på stativet.
XXL-stænger gør dig i stand til at hænge dit våde vasketøj op på aluminiumsstativet uden brug af tøjklemmer. De tykke stænger sørger for at tøjet ikke krøller.
a brand of FREUDENBERG