Vileda Acrobath – tørrestativ over badekaret


Dette 10 m tørrestativ består af to lige store sider, som er samlet med et fleksibelt led på midten. Viledas Acrobath er perfekt til ovenpå dit badekar hvis du har en begrænset plads at tørre tøj på.

Produktegenskaber


1. Pladsbesparende

Hvis du bor i en lille lejlighed, er tørrestativet til over badekaret ideelt til dig, fordi det kan installeres over dit badekar for at spare plads, eller stå op ad væggen. Desuden kan du nemt opbevare det, ved at folde det sammen.

2. Holdbart materiale

Tørresnorene på stativet består af lakeret stål, hvilket gør tørrestativet meget robust og stabilt. Tørrestativets fødder er lavet af plastic og holder længe.

3. Tre mulige positioner

Du kan opstille dit Acrobath tørrestativ i forskellige vinkler der passer til dine tørringsbehov. Du kan du vælge at anbringe det i en omvendt v-form, L-form, lige op ad din væg eller liggende fladt på dit badekar.

MERE INFORMATION omkring Vileda Acrobath

MERE INFORMATION omkring Vileda Acrobath

Har du en begrænset plads til at tørre dit tøj på i dit hjem? Viledas Acrobath er et tørrestativ der passer perfekt på selv det mindste badeværelse. Det kræver kun et badekar, så du kan hæge dit tøj op på stativet og lade det tørre. Det indendørs tørrestativ er alsidigt og fleksibelt og formes til at passe til netop dine behov og præferencer. Tørrestativet kan sættes op i den ønskede form med fødderne lænet på begge sider af dit badekar. Når du anvender L-formen, lader du en stativvinge læne mod væggen, og den anden sættes på kanten af badekarret. Eller du kan også bare åbne det og lade det ligge fladt over hjørnerne af dit badekar. Dette produkt kan tilpasses forskellige positioner og kan nemt bruges til forskellige ting. Tøj der ikke må komme i tørretumbleren, kan blive lagt på det udstrakte og udfoldede stativ således at overskydende vand drypper direkte ned i badekarret. På den måde har du ikke brug for at gøre gulvet rent! Delikate tøjstykker som f.eks. uldtrøjer bør tørre ovenpå et udfoldet stativ. Til almindelige eller længere stykker tøj kan du bruge L-formen. Til hurtigtørring kan du anbringe stativet i en omvendt v-form. Det sammenklappelige stativ gør tørring af tøj på begrænset plads meget lettere. Du behøver heller ikke længere at tænke på opbevaringen. Den lette vægt på kun 1,3 kg gør at stativet kan opbevares alle steder, når det er klappet sammen! Stålrammen er produceret med en vandfast belægning således at den forbliver pletfri og rustfri. Plastikfødderne er særligt bløde, og herved undgår du at dit badekar får ridser. Det justerbare stativ er en ideel tilføjelse til en husstand med kun en person eftersom du kan hænge en fuld vaskemaskine op på stativet. Det kan også fungere som et ekstra tørrestativ, som kan være en hjælp for familier, der ikke kan nøjes med kun et enkelt tørrestativ. 

Sådan gør du

1

Fold ud

For at anvende det pladsbesparende tørrestativ til over badekaret, foldes de to vinger ud. Bredden på 67 cm er perfekt til små rum som dit badeværelse.
2

Vælg din position

Tørrestativet kan anbringes i en L-form, omvendt v-form og foldes helt ud.
3

Lad det tørre

Anbring dit tøj på stativet, og lad det tørre.

Produktegenskaber

Ofte stillede spørgsmål

Vores tørrestativer til over badet er specielt designet til at blive sat mellem dit badekars sider og væggen så det er særligt ideelt på dit badeværelse. Vi kan ikke garantere den bedste tørreoplevelse hvis det ikke bliver brugt i henhold til disse funktioner.
Det variable tørrestativ i stål har følgende mål når det er foldet: H 72, L 68, B 8 cm. Når det er helt klappet sammen, er dimensionerne: H 72, L 141, B 8 cm. Du kan måle området i dit badekar og købe stativet efter dette.
Vores Acrobath tørrestativ har 10 m tørresnor, sådan at flere stykker tøj og håndklæder kan hænges op. Det er nok plads til cirka en vaskemaskine.
Metalrammerne er ekstra tykke således at de mere delikate stykker tøj kan tørre uden at blive krøllet, også selvom du folder stativet og lægger et stykke uldtøj fladt ovenpå.