Vileda Duactiva – anti-støvkost


Med kombinationen af specielle børstehår og no-dust-skumsektionen er Viledas Duactiva-anti-støvkost i stand til at opsamle al slags støv, snavs, hår og partikler selv på ujævne overflader uden at få det til at støve op.

PRODUKTEGENSKABER


1. 2-i-1-fejning af gulve

Duactiva-anti-støvkosten kombinerer et blødt lag af skum med faste, syntetiske børstehår der samler alt skidt op med et strøg og dermed opnår et grundigt og tilfredsstillende resultat.

2. Teleskopskaft

Takket være det medfølgende teleskopskaft er anti-støvkosten et smart rengøringsprodukt til folk med forskellig højde. Indstil længden på teleskopkosten indenfor 75 – 130 cm for at få en nem og individuel håndtering.

3. Støvet flyver ikke op

Vileda Duactiva-kosten har både børstehår og et skumområde der ikke blot opsamler støv på glatte overflader, men som også skaber en barriere, der undgår, at støvet spredes.

MERE INFORMATION omkring Duactiva-anti-støvkosten

MERE INFORMATION omkring Duactiva-anti-støvkosten

Ønsker du at støve dit hus grundigt af uden blot at sprede støvpartikler rundt omkring i huset? Skumdelen i anti-støvkosten er konstrueret således at den effektivt opsamler selv det fineste støv. Vileda-anti-støvkostens smarte design kombinerer to funktioner i en kost for at sikre dig et optimalt rengøringsresultat med et strøg. Børstesiden opsamler snavs, større partikler og hår uanset om de er fra dig eller dit kæledyr på lige eller ujævne flader. Skumsiden opsamler fint støv og udgør en barriere der forhindrer, at støvet flyver op på glatte overflader. Dette garanterer en effektiv rengøring af PVC, trægulve og flisegulve eftersom den gør brug af den komplette fejeflade på begge sider. For at sikre at selv de mindste hjørner og smalle områder bliver rene, har vi forbedret designet på Duactiva-børsten. De hårde børstehår, der nu er vinklede på spidsen sammen med det tynde kostehoved og teleskopskaftet, gør dig i stand til nå de små vinkler bag skabe og under sofaer. Vileda Duactiva-anti-støvkosten fjerner alt det fine støv fra dine gulve takket være dens anti-støv-barriere. Skumdelen er aftagelig og kan skylles med vand så den nemt renses for det opsamlede støv. Teleskopskaftet på Vileda Duactiva gør at den passer til folk med forskellig højde. Dens skala fra 75 cm-130 cm gør det nemt for dig at indstille den helt efter dine personlige behov. For at beskytte møbler, vægge og døre mens du fejer gulvet, har vi udstyret hovedet på anti-støvkosten med gummidupper lavet af termoplast-elastomer som på succesfuld vis undgår skrammer og skader. Rengøring af dit hjem har aldrig været lettere og grundigere end med Vileda Duactiva-anti-støvkosten, så drag fordel af det, og køb det smarte rengøringsprodukt nu!

NYT FORBEDRET DESIGN

1

Vinklede spidser

Duactiva anti støvkosten har hårde, vinklede spidser der udgår fra skumområdet, således at du nemt når vinkler, hjørner og smalle områder.
2

Aftagelig anti-støvbarriere

For at kunne rengøre skummet på den indendørs kost skal du blot tage skumdelen af kostehovedet, skylle den med vand, og lade den tørre inden du bruger den igen.
3

Møbelbeskyttelse

Vileda Duactivas afrundede hjørner har bløde gummidupper der forhindrer dine møbler, vægge eller døre i at blive ødelagte.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan kombinere kosteskaftet og kostehovedet med alle standardkoste med en skruegevind.
Kostehovedet på Vileda Duactiva-anti-støvkosten har en bredde på 33 cm.
Vileda-anti-støvkosten kan anvendes på alle hårde overflader indendørs såsom laminat eller fliser i køkken og bad. Den er ikke designet til udendørs brug, men vi har andre typer af koste der er bedre til at anvende til udendørs brug.
Hvis du stadig har spørgsmål, feedback eller har brug for yderligere information, kan du kontakte vores kundeservice via https://www.vileda.com/en_mena/contacts/. Vores kundeserviceagenter vil hjælpe dig med alle produktrelaterede spørgsmål og problemer samt give dig al den information du har brug for.
a brand of FREUDENBERG