Vileda Yellow All-Purpose Cloth – Universalklud med mikrofiber

Artikkel nummer: 156908

Viledas universalklud-værdipakke består af seks gode rengøringsklude. Våd aftørring, børstning, afstøvning og fjernelse af snavs er let med denne gule multi-klud.

PRODUKTEGENSKABER


1. Sig farvel til pletter

Denne ultraabsorberende, multifunktionelle klud bruger små fibre til at slippe af med vand, spild, hår, snavs og fedt. Den slidstærke klud med mikrofiberteknologi eliminerer alle pletter.

2. Stribefri glans

Den unikke sammensætning af bomuld, polyester og 30 % mikrofiber med høj ydeevne gør det muligt at tørre og rengøre vinduer og glasoverflader uden at efterlade en enkelt stribe.

3. Anti-ubehagelig lugt

Sølvklorid i dette rengøringsprodukts stof gør rengøringsproceduren lugtfri.

MERE INFORMATION om Vileda Yellow All-Purpose Cloth

MERE INFORMATION om Vileda Yellow All-Purpose Cloth

Behøver du desperat etfunktionelt og praktisk multi-produkt? Vil du gerne bruge et enkelt produkt i stedet for flere unødvendige produkter? Køb vores gennemtestede og godkendte basisprodukt! Rengøring af overflade efter overflade med forskellige klude og mopper er trættende og kedeligt. Vileda kombinerer de mest effektive funktioner og evner hos alle mikrofiberklude i voresuniverselle multi-klud med mikrofiberteknologi! Kluden med 30 % mikrofiber absorberer spild som en svamp og tiltrækker snavspartikler og dyrehår som en magnet. Ydermere kan de fine, små fibre rengøre dit vindue og dine fliser uden at efterlade striber og lignende. Vask hyppigt den gule klud i vaskemaskinen for at opretholde dens hygiejniske standard. Selv fedtede pletter er ingen hindring for vores kraftfulde og alsidige multi-klud. Den kan også bruges til polering og som afstøver. Tjek vores udvalg af rengøringsrelaterede produkter, såsom vores skuresvampe, handsker og mopper. Anskaf dig en af disse rengøringsklude, og du vil aldrig mere bekymre dig om at skulle købe flere produkter til dine overflader!

NYE FORBEDREDE MIKROFIBRE

1

Glas-og spejlrengøring

Denne absorberende klud udretter mirakler på vinduer, glas og spejle. Få stribefri glans på nemmeste vis.
2

Vandabsorberende

Den tørre multi-klud med mikrofiberteknologi absorberer store mængder vand og andre væsker som en svamp.
3

Afstøvning og polering

Brug denne tykke, universelle klud med mikrofibersystem til afstøvning og polering af hårde overflader.

DETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Denne klud kommer i en gul farve med et rødt og orange krusedulle-design.
Nej, vores universalklud med mikrofiberteknologi er beregnet til at dække alle funktioner indenfor specialiset rengøring. Du kan stole på dens evne til at rengøre enhver overflade.
På grund af den højkvalitative stofblanding er vores mikrofiberklud meget vandabsorberende og kan let tørre væsker op. Snavs og fedt tørres også væk.
Vores pakker indeholder seks holdbare gule klude i en lufttæt emballage.
Vores vaskbare universalklud med mikrofiberteknologi består af 50 % viskose, 30 % polyester, 20 % polypropylen hvilket gør den yderst behagelig at røre ved og tørre af med.
a brand of FREUDENBERG