Køkkenklud 100% microfiber


Artikkel nummer: 141407

Ved hjælp af denne rengøringsklud af mikrofiber kan du hurtigt og effektivt tørre overflader af i køkkenet. Vileda køkkenkluden kombinerer mikrofiber med en høj absorberingsevne, hvilket giver dig den mest tilfredsstillende rengøringsoplevelse og garanterer enkel og hurtig rengøring.


Produktegenskaber


1. Let at anvende

De ekstra skurezoner sørger for at fjerne madrester og rengører effektivt selv steder som er svære at komme til.

2. Enkel aftørring

Fjern hurtigt og effektivt fedt og snavs i en arbejdsgang, takket være mikrofiberkludens kraftige absorberingsevne.

3. Vask og brug kluden igen og igen

Den vaskbare mikrofiberklud kan genanvendes uden at miste sin rengøringsevne.

MERE INFORMATION om Vileda mikrofiber-rengøringskluden

MERE INFORMATION om Vileda mikrofiber-rengøringskluden

Vileda-rengøringskluden i mikrofiber er en af de mest effektive og pålidelige mikrofiberklude på markedet. Dens rene mikrofibermateriale og power zones fjerner pletter og fastbrændte snavs uden at efterlade striber eller ridser i overfladen. Nu er der ikke længere brug for overdreven brug af rengøringsmidler. Rengør forskellige køkkenoverflader med lethed. Rengøringskluden i mikrofiber er også fantastisk til hurtigt at fjerne enhver form for støv, uden at man skal bruge et ekstra rengøringsredskab. Som et pålideligt Vileda-rengøringsværktøj har mikrofiberkluden en længere holdbarhed end de fleste andre alt mulig klude. Den kan vaskes i hånden eller i vaskemaskinen, når den har brug for det. Efter vask og tørring vil den bløde klud stadig være lige så effektiv og kunne fjerne selv en stor mængde snavs i en arbejdsgang. Tilføj denne klud til din samling af rengøringsredskaber med det samme!

MIKROFIBER KØKKENKLUD - HURTIG OG NEM RENGØRING

1

Perfekt til alle køkkenoverflader

Vores køkkenklude kan bruges på forskellige overflader såsom plast, træ eller aluminium. Kludene tørrer dem hurtigt og effektivt rene.
2

Høj absorberingsevne

Denne mikrofiberklud har en større sugeevne end andre alt mulig klude og absorberer snavs og væske med lethed.
3

Vaskbare fibre

Rengøringskluden i mikrofiber kan vaskes igen og igen efter anvendelse, enten i hånden eller i din vaskemaskine.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, Viledas rengøringsklud kan endda fjerne mere fedtede pletter såsom olie eller mælk. Den absorberer også vaskemidler. Gør den våd for lettere absorbering, og vask derefter mikrofiberkluden grundigt.
Ja, denne rengøringsklud af mikrofiber er et holdbart og pålideligt redskab. Den er vaskbar i maskine og kan også skylles i hånden. Den kan genanvendes utallige gange og har en lang levetid takket være det rene og bløde mikrofiberdesign.
Mikrofiberkluden er effektiv til at gøre rent efter både spildt væske og opsamling af partikler. Sørg blot for at sklylle den let før brug, og skyl den efterfølgende så ingen rester bliver siddende i den.
Som navnet antyder, er Vileda Køkkenklud 100% microfiber en alsidig mikrofiberklud som kan bruges på alle almindelige køkkenoverflader.
a brand of FREUDENBERG