Vileda Actifibre – mikrofiberkludMød vores nye mikrofiberklud med Actifibre-teknologi: Viledas Actifibre er den næste generation af mikrofiberklude. Kombinationen af 3 vigtige egenskaber indenfor rengøring af overflader - stribefrit, vandabsorbering og opsamling af partikler.

Produktegenskaber


1. Effektiv sugeevne

Hvis du ønsker at undgå striber eller vanddråber vil  Vileda Actifibre 100 blive din tro følgesvend. Dens høje absorberingsevne gør at den efterlader dine overflader skinnende rene og stribefri.

2. En ny generation af mikrofiber

Denne Actifibre-mikrofiberklud er designet til at kombinere vigtige rengøringsegenskaber, eksempelvis et komfortabelt greb når den er fugtig eller våd, stribe- og fnugfrit resultat, en høj absorberingsevne, samt en hurtig rengøring af snavs.

3. Double-Colour Cloths

In our Vileda Actifibre surface cloth set, you will find two cleaning cloths – one is blue and the other is purple. Both are constructed and designed in the same manner.

MERE INFORMATION om Vileda Actifibre-kluden

MERE INFORMATION om Vileda Actifibre-kluden

Har du brug for et nyt og effektivt rengøringsprodukt til din husholdning? Er du klar til at møde den nye generation af mikrofiber? Vores seneste tilføjelse til Vileda familien er vores Actifibre-rengøringsklud. Den kombinerer de bedste egenskaber fra forskellige rengøringsklude. Kombinationen af vores bedste systemer: Ikke flere pletter og striber på vinduer eller glas.

Absorbering af vand. Kluden fungerer som en absorberende svampeklud

Opsamling af (dyre)hår, hårdnakket snavs og partikler som en mikrofiberklud med høj rengøringseffekt . Det prægede mønster giver dig lettere rengøring af hårdnakket snavs.

Polering. PVA-laget af polyvinylalkohol styrker den ydre del af vores Actifibre-klud endnu mere. Efter rengøring eller vådtørring er det ikke nødvendigt at tørre efter med en anden klud, eftersom kludens egne tørrende egenskaber er blevet maksimeret til fulde af vores Vileda-eksperter.

Så uanset om du ønsker at rengøre dit køkken, dit badeværelse eller noget andet, er mikrofiberkluden med Actifibre-teknologi en garanti for en komfortabel og effektiv rengøringsproces, der vil forenkle dine rengøringsrutiner enormt. Den er god til den daglige rengøring, og kluden er lavet til at give dig skinnende rene overflader og glans til dit hjem. For at sikre de hygiejniske egenskaber bør du regelmæssigt vaske dine rengøringsklude enten i hånden eller i vaskemaskinen ved op til 60 °C. Microfiberkluden med Actifibre-teknologi er en stjerne blandt mikrofiberklude og bør anvendes i enhver moderne husholdning. Tilføj den til din egen samling af rengøringsprodukter, og oplev dens fulde potentiale.

FORDELE

1

Et stribefrit resultat

Denne Vileda Actifibre-mikrofiberklud arbejder som en lille vinduesklud og efterlader ingen pletter eller striber.
2

Absorberingsevne

På samme måde som en svamp opsuger denne Actifibre-mikrofiberklud store mængder væske i en arbejdsgang.
3

Opsamling af partikler

På samme måde som en almindelig mikrofiberklud samler denne Vileda Actifibre mikrofiberklud snavs, hår og partikler op fra enhver overflade.

PRODUKTDETALJER

Ofte stillede spørgsmål

Stofblandingen i denne rengøringsklud er 85 % polyester og 15 % polyamid. Det er dækket af et lag PVA for effektivt at kunne rengøre dit hjem.
Mikrofiberkluden med Actifibre-teknologi er firkantet og måler 29 x 29 cm.
Ja. Hvis du har kæledyr som katte og hunde, er du bekendt med de sædvanlige problemer med dyrehår. Vileda løser dette ved at udvikle rengøringsprodukter der er ideelle til at opfange hår fra dyr. Actifibre-mikrofiberkluden er det perfekte produkt til dette formål.
Nej, takket være det super bløde materiale er vores mikrofiberklude ridse- og fnugfri, så du behøver ikke bekymre dig om at ødelægge fliser, vinduer eller andre overflader.
a brand of FREUDENBERG