Vileda Quick & Clean elektrisk fejekost – den elektriske fejemaskine til dit gulv


Denne elektriske fejemaskine til dit gulv er stærkere end en kost og mere bekvem end en støvsuger. Med hjælp fra dette elektriske rengøringsprodukt kan du forenkle din rengøringsrutine og lette dit arbejde.

PRODUKTEGENSKABER


1. Langtidsholdbare batterier

Ved hjælp af lithium-ion-batterier kan denne elektriske fejemaskine køre i 40 minutter, når den har opladet i 3,5 time. Opladeren er inkluderet.

2. Ideel til hurtig opsamling af snavs

Den ledningsfrie fejemaskine fjerner hår, skidt og støv fra dine gulve og opsamler sågar krummer og andre snavspartikler.

3. Bekvem håndtering

De fleksible led og det ergonomiske håndtag, gør dig i stand til at manøvrere din elektriske fejemaskine over dine gulve, uden at du skal bukke dig. Dette sikrer maksimal komfort og er en klar fordel i forhold til de store og besværlige støvsugere.

MERE INFORMATION omkring Vileda Quick & Clean elektrisk fejekost

MERE INFORMATION omkring Vileda Quick & Clean elektrisk fejekost

Vil du helst rengøre dine gulve med en kost eller en støvsuger? Nu kan du gøre begge ting på samme tid! Viledas elekstriske fejekost kombinerer det bedste fra de to produkter og bruger elektricitet til at styrke de rensende egenskaber. Trapper og møbler er ikke noget problem. Vores elektriske fejemaskines dobbeltrulle-teknologi opsamler hår, genstridigt snavs og andre partikler som intet andet elektrisk rengøringsprodukt. Ved at oplade det genopladelige lithium-ion-batteri i 3,5 time garanterer vi 40 minutters gulvrengøring. Moderne design og funktionalitet blandes til et perfekt støvsugningsprodukt og afrunder dette fantastiske rengøringsprodukt med de bedste gulvrengøringsresultater. Denne elektriske fejemaskine er et let kvalitetsprodukt hvor du slipper for ledninger, og den er perfekt til rengøring af gulve. Den er nem at håndtere og kan klappes sammen for at spare plads. Trægulve og fliser kan rengøres på ingen tid. Små og store tæpper med en kort luv op til otte millimeter er heller ikke noget problem for den fantastiske elektriske fejemaskine. Vedligehold delene i Quick & Clean elektrisk fejekost regelmæssigt. Rullerne kan tages ud inden rens. Det ergonomiske håndtag garanterer dig et sikkert greb og lader dig gøre rent under sofaer og stole så du ikke behøver at ligge på dine dine knæ når du gør rent. Ikke flere rygsmerter! Tilføj denne elektriske fejemaskine til din samling af rengøringsprodukter, og brug støvsugerkosten næste gang du skal rengøre dine gulve.

HVORDAN ANVENDER DU Quick & Clean elektrisk fejekost?

1

Oplad batteriet

Inden du kan begynde at feje dine gulve, skal batterierne oplades i 3.5 timer således at den kan køre i 40 minutter.
2

Begynd at feje

Anvend din genopladelige støvsugerkost til at rengøre tørre trægulve, fliser og selv små og store tæpper med.
3

Sæt den væk

For at spare plads skruer du nemt det 3-delte teleskophåndtag fra hinanden og sætter den ledningsfri kost ind i et skab.

Produktdetaljer

Ofte stillede spørgsmål

Løft blot apparatet ved hjælp af håndtaget, tag beholderen af, og tøm den i din skraldespand. Du kan også skylle beholderen med en våd rengøringsklud og under vandet fra hanen.
I modsætning til støvsugeren er den elektriske fejemaskine ledningsfri. Den er udstyret med et genopladeligt batteri, og den kan flyttes rundt uden begrænsninger. Det er også meget lettere og mere praktisk end en almindelig støvsuger fordi den arbejder som en kost og en støvsuger på samme tid. Dens dobbeltrulle-børster er meget effektive hvilket gør produktet særligt nemt at vedligeholde, fordi du hurtigt kan aktivere den elektriske børste og anvende den næsten overalt og med det samme.
Ligesom med din mobiltelefon sætter du opladeren i stikket og venter på at den genoplader. Den ledningsfri fejemaskine er klar til at arbejde i 40 minutter efter at have opladet i 3,5 time.
Skyl blot beholderen under rindende vand. Rullerne kan ligeledes tages af apparatet og skylles under hanen. Bemærk venligst: Genanvend ikke det elektriske rengøringsapparat før alle komponenterne er tørre. Derudover må maskinen kun bruges på tørre gulve.
a brand of FREUDENBERG